Szerintetek lehetnék modell? (kép a leírásban)
szerintem elég szép vagyok, kondizom és kézilabdázom 8 éve és egyetemre is járok, szeretek főzni... ki vesz feleségül? :)
4- es válasszal egyetértek. Csak az ego van meg benned a modellkedéshez /ne értsetek félre, nem úgy értem, hogy minden modell nagyképű/.
Maradj egyetemen, erre büszke lehetsz. Sokkal többre viheted ezzel, mint modellkedéssel.
Először is: a szád nagyon vékony, átlagos. A szemeid kicsik és olyan táskásak, hogy ha ráírnák, hogy Gucci, akkor 5000Ft-ért árulnák a kínaiban.
A második képen látszik, hogy milyen borzalmasan sminkelsz, és hogy segg állad van.
A harmadik képen még jobban látszik a segg állad, és a töredezett hajad is befigyel.
A negyedik képen látható a 2 méteres homlokod, a vastag karod, és combod.
Tehát a válasz: egyértelműen NEM.
Mivel úgy látom, itt szinte csupa panelproli kommentelt, tisztelet a kivételnek, örülök, hogy idetévedtem, legalább valaki olyan is hozzászól a témához, aki kiismeri magát.
Először is: ez a kérdés szinte biztos hogy FAKE. Valaki a képen lévő lányt ocsmány, gyerekes és aljas módon szerette volna jó beszopatni.
Kellenen értesíteni a képen lévő személyt, ugyanis kedves, nagy valószínűséggel életét egy patkánylyukban tengető, tehénsz#rral rúzsozó szerencsétlen nyomorult ocsmányfejű
kisvárosi prolifattyú, aki itt szivatod a képen lévőt, remélem tisztában vagy azzal, hogy amit csinálsz, bűncselekmény.
Amennyiben mégis valódi a kérdés:
Modelleket nem csak a kifutókra keresnek, nagyon szépen ellehetünk különféle témafotózásokkal is, tíz éve csinálom, tudom mi a helyzet.
Az első kérdés tehát, hogy milyen modell akarsz lenni.
Kifutóra valószínű, nem akarsz menni.
Az egy külön világ, korán kell elkezdeni, és ne irigyeljétek őket, mert egy munkásnak is sokszor kellemesebb dolga van mint nekik.
Fotómodell pedig, kedves tudatlanok, kábé mindenki lehet.
A képen látható arányok rendkívül amatőr munkáról tanúskodnak, egy ügynök sem tudná ezek alapján megmondani - aki tényleg érti a szakmáját - hogy tudna használni valamire vagy miben kellene változtatnod.
Itt jelezném az elsők közötti nagyképűsködő fiúka "T.Marcell" szövegelését, ha a trendekkel a lehetőségekkel tisztában lenne, tudná, hogy ennyiből nem lehet megítélni senkit.
Normál alkatú lehet a hölgy, kifutóra természetesen fogynia kellene, de minden más megoldható. Nem kövér, és nem, plus size modellnek sem lenne alkalmas, túl sovány és főleg nem elé vállas.
Alapból szoktak kérni sminkeletlen fotókat is, hogy lássák az arányokat, sok szögből fotóznak, mindenkinek vannak ugyanis előnyösebb, előnytelenebb oldalai.
Amit itt felrónak, hogy "segg-áll" az a rossz fénybeállításoknak köszönhető, egyébként meglepődnétek, mennyi a kérdezőnél sokkal előnytelenebb külsejű lány modell, sikeres modell. Bárkinek lehetnek szemtáskái, ez is beállítás kérdése.
A leggyanúsabb egyébként, hogy miért tenne fel valaki egy kimondottan privát fényképet egy idősebb emberrel, ha amúgy magát akarja megmérettetni, valamint hogy kerül a "tudok főzni, ki vesz feleségül" - duma.
És most várom a reakciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!