Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A leirásban lévő babakocsi...

A leirásban lévő babakocsi melyik modell? Megéri ennyiért az ára szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 29. 16:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne vedd meg az ára sem kevés és tesóméknak is hasonló volt de kb 3 hónapot bírt egy nagy sz@r van aki odavan hogy húúú pierre cardin de szerintem is és tesóm szerint is a Bergon a jó tesóm használtan én újjonan vettünk bergon babakocsit neki a második babát is kiszolgálta és még úgy is el tudná adni mert annyira jó az enyémet 35 ért vettük ujjonan és 12 ért el tudtam adni egy babót hordott ki de utána lent volt a pincében majd 4 évig felhoztam kitakarítottam és szinte még meg sem látszott rajta hogy használva volt csak a kerekein hogy kicsit kopott ennyiért nem éri meg nézz körbe az expressen a jófogáson meg még a vaterán de ezt nem éri meg.

2011. ápr. 29. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!