Szerintetek lehetnék modell? (kép a leírásban)
szerintem elég szép vagyok, kondizom és kézilabdázom 8 éve és egyetemre is járok, szeretek főzni... ki vesz feleségül? :)
Az a kisebbik baj, hogy nem vagy szép. A kifutómodellek nem feltétlenül szépek arcra a klasszikus értelemben. Viszont sok mindent tudniuk kell. Mozogni, megjelenni, viselni egy ruhát, és egyéniséget sugározni. Te, ne haragudj meg, tipikus 12 egy tucat lánykának tűnsz, de a helyzet az, ha már egyetemre (?) jársz, egy kicsit kiszaladtál az időből.
És nem vagy elég vékony. Nagyon nem.
És nem díjazzák a széthidrogénezett hajat sem.
És mivel kérdezted, hogy a válaszadók hogy néznek ki, így válaszolok.
Nem tervezek modell karriert, mert elve kinőttem abból a korból. Viszont én valóban vékony vagyok, alkatilag, a fogyókúrát csak hallomásból ismerem. A hajam természetes szőke, viszont nem vagyok elég magas, csak 168 cm, de még ennek ellenére is 10 éve leszólítottak az utcán, hogy modellkedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!