Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?...

Szerintetek lehetnék modell? (kép a leírásban)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

szerintem elég szép vagyok, kondizom és kézilabdázom 8 éve és egyetemre is járok, szeretek főzni... ki vesz feleségül? :)

2013. okt. 21. 23:59
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Mindjárt megkereslek egy szemceruzával, mert katasztrofális ahogy az alsó szempilláid tövét csak félig festetted ki azzal a baromi vastag vonallal.
2013. okt. 22. 23:23
 22/53 anonim válasza:
100%
modell? nem..de ajánlom figyelmedbe pierre woodmann ügynökségét:)
2013. okt. 22. 23:52
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Ronda vagy*----* :'D [link]

Ilyen fejet vágtam,mikor megláttam a képeid:DD [link]

2013. okt. 23. 12:06
 24/53 A kérdező kommentje:
mert ti biztos szebbek vagytok, szerintem egyáltalán nem nézek ki rosszul, és nem vagyok dagadt sem, és igen is jól sminkelek
2013. okt. 23. 14:35
 25/53 anonim ***** válasza:
86%
hamutál áll, vízfej, háj, igen, de ne pazarold a tehetséged és szépséged gagyi ügynökségekre!<3
2013. okt. 23. 15:58
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Azért tetted fel ez a kérdés, hogy majd dicsérjenek, hogy de szép vagy, jaj de jól nézel ki, és egyesek igen, szép vagy, de nem kell elszállni magadtól, láttam már szebb lányt is.
2013. okt. 23. 16:20
 27/53 anonim válasza:
20%
Nekem igen is tetszel!
2013. okt. 23. 16:27
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Jól sminkelsz? Kicsi, mélyen ülő szemeid vannak, amiket a fekete kontúrozással(vagy valami olyasmivel) csak még kisebbé teszel. Lágyabb színeket kéne használnod, és a szemzugodba mindenképpen valami világos szín kellene, hogy nagyobbnak mutassa. Tulajdonképpen a lehető legelőnytelenebb a sminked a szemedhez.
2013. okt. 23. 19:58
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem jól sminkelsz. Tipikus példa lehetnél egy "Hogyan ne" rovatban.

És igen, van rajtad pár ki felesleg.

2013. okt. 23. 23:14
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy lejárató kamukérdés. Legalábbis nagyon remélem! :D Egyébként meg ha már modell szeretnél lenni, akkor tényleg egyedinek kell lenned. Nem vagy ápolt. Látszik a hajadon pl. Ha tetszik ha nem, aki profi, az vékony. Neked olyan oldalhusikáid vannak, hogy öröm nézni. Még az se lenne baj, hogy nem vagy különösebben szép, vannak modell ismerőseim (egyikük nagyon felkapott most Japánban), egyikre se mondanám h kiemelkedően gyönyörűek. Viszont ápoltak, természetesek, vékonyak, és igen, megvan bennük az a plusz, ami a kiírásod alapján benned sehol sincs. Itt arra gondolok, hogy egy főnyereménynek gondolod magad, nemcsak gyönyörűnek de okosnak is (kiemeled, hogy egyetemre jársz). Elárulom, egy valóban okos intelligens ember, sose vág fel azzal, hogy hova jár, mire jár és mennyire okos. Szerintem erre a szakmára, rátermett, szerény, okos emberek alkalmasak. Te, kedves kérdező, amenyiben valóban te írtad ki a kérdést, egyiksem vagy. Maradj meg átlagembernek, és ne röhögtesd ki magad egy castingon!
2013. okt. 24. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!