Modellkedés, hogyan?
21 éves férfi vagyok, szüleim gyakran mondják ,hogy meg kéne ezzel próbálkoznom. Nyilvánvalóan van bennük elfogultság, de már úgy vagyok vele, miért ne? Mit veszíthetek vele?
Száraz adatok: 185 centi vagyok, barna hajú, barna szemű, kreol bőrű.
Egy ideje járok kondiba de azért nem vagyok nagy darab, alakulok. Nos ennyit magamról.
Viszont fogalmam sincs, hogy megy ez, hova kéne mennem stb.
Ehhez kapcsolódva szeretnék tanácsokat kérni!
Keress kérdéseket hasonló témában: modell
Szia!
Köszönöm a válaszod!
21 éves vagyok és Budapest közelében élek.
Attól tartok én is, hogy esetleg megcsináltatnak velem egy portfóliót, kifizetnék érte x összeget, aztán beleülhetek mert munka nincsen. Tehát tényleg az lenne jó, egy olyan ügynökség aki nem arra megy, hogy mindenképp megcsináltassa velem és perkáljak. Hanem elmondják reálisan mennyi esélyem lenne ebben a szakmában, és így ellehetne dönteni érdemes-e belevágni.
Mèg mindig az elsõ vàlaszoló vagyok. :) Itt egy oldal amit remèlem be ad, mindenkèppen olvasd el mielõtt jelentkezel egy ûgynöksèghez
Pár ügynökség, ahova esetleg érdemes elküldened pár jobb fotódat, jelentkezni hozzájuk, egy lánykának szedtem össze pár hete.
www.europeface.com
www.zoommodells.hu
www.sutoeniko.hu
www.iconmodelmanagement.net
www.visagemodels.hu
www.royalmodels.hu
www.attractive.hu
Fotósként annyit hozzátennék, hogy semmi szükség arra, hogy egy ügynökség 100e Ft-ért portfóliót fotózzon rólad (pár jó képet ennél jóval olcsóbban is megcsinálnak neked, akár én is, szaktudással, stúdióban, számlával), enélküli is el lehet dönteni, milyen vagy egy személyes találkozás keretében. Küldj nekik rendes (nem mobil!), egész alakos fotókat, ezek alapján vagy behívnak vagy nem.
Ha hívnak, el kell menni tesztfotózásra (ha ingyenes vagy pár ezer Ft), bemutatkozni, próbálkozni. A fizetős regisztrációt gondold meg (ha valahol pénzt kérnek), sokszor elég trükkös módon próbálnak pénzt kiszedni a "modellekből", inkább hozd el a szerződést és nézesd meg valakivel, aki ért a szerződésekhez.
Pillanatok alatt ugrik pár 100e Ft és a végén lesz 3-4 új képed és egy regisztrációd, munka meg semmi, szóval a kiadásokkal érdemes óvatosnak lenni. Ma a fél ország kamu modellügynökséget csinál, ahol mindenért fizetsz, de munkát sosem kapsz tőlük (egyáltalán nincsen annyi modellmunka, mint ahány amatőr modell várja ezeket a lehetőségeket), vigyázz nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!