Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Semmiképpen ne gondolkodjak...

Semmiképpen ne gondolkodjak rajta? (KÉP)

Figyelt kérdés

Igazából soha senkinek nem mertem említeni, mennyire érdekel a modellkedés, mert nem akartam hogy hülyének nézzenek, vagy kinevessenek.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy ilyen méretekkel:

mellbőség (természetesen melltartó nélkül): 83 cm

derékbőség: 60,5 cm

csípő: 89-90 cm

164 cm vagyok (tudom, ez elég alacsony, de ezen sajnos változtatni nem tudok.) és mellé 53 kg.

Kép:

[link]

Nem érdemes rajta gondolkodnom ilyen méretekkel?:/

Jövőre kezdem a középiskolát, és akkor ezt is figyelembe venném, ha lenne értelme mások szerint. :)

2013. okt. 18. 18:15
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
71%
Azt nem tudom, de egyszerűen tökéletes az alakod! :D
2013. okt. 18. 18:18
 2/34 A kérdező kommentje:
Hűha, köszönöm.. de semmi önbizalmam, szégyenlős vagyok, rengeteget "csúfolnak" az alakom miatt. :)
2013. okt. 18. 18:19
 3/34 anonim ***** válasza:
81%

A magasságoddal van baj..elég nagy, merthogy ha modell akarsz lenni akkor a 170cm-nek meg kell lennie. Mellesleg akkor most hány éves is vagy? 14? Ha méreteid jók is lennének (nem azok, akkor is kellene a szülő engedélye + az ideje. Mert ugye ez utazással jár..és kiskorú vagy. Mellesleg itt az arc is számít nem csak a test..főleg az érdekes arcokat szeretik az ilyen szakmában. És ehez még szerencse is kell meg egy jó ügynökség.... ne soroljam..

Inkább hagyd, kb 5 százalék, hogy befutsz....annyi sem.

2013. okt. 18. 18:23
 4/34 A kérdező kommentje:

Tudom, utálom, hogy ilyen kis pici vagyok.

Igen, 14 vagyok. :)

Hát.. azért köszönöm. :)

2013. okt. 18. 18:24
 5/34 anonim ***** válasza:
85%
A combjaid elég vastagok. Nem tudom, hogy genetika, vagy oda hízol, de nem ártana aerob mozgást végezned, hátha vékonyodnának kissé.
2013. okt. 18. 18:28
 6/34 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnos genetika leginkább, mert mindent próbáltam éés kb semmi változás. Ez nyári kép.. most egy picikét vékonyabbak ahogy nőttem. :)
2013. okt. 18. 18:29
 7/34 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon jó alakod van, ha arcod is szép akkor bomba csaj lehetsz/leszel, szóval ne vedd fel magadra a csúfolódást.

Viszont, felteszem a kérdést, ismersz 165 körüli befutott modellt?

Ilyen korban már nem nyúlnak sokat a lányok ahogy megfigyeltem, de ha szüleidtől még jóval levagy maradva akkor még van esély :)

2013. okt. 18. 18:30
 8/34 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Anyukám 3-4 cm-vel magasabb nálam, talán még van esély, hogy annyit növök, bár kétlem. :/

2013. okt. 18. 18:32
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Túl alacsony vagy, aki ismerőseim közül modell lett, az mind jobb alakú + égi meszelő.
2013. okt. 18. 18:44
 10/34 A kérdező kommentje:
Azért köszi.
2013. okt. 18. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!