Semmiképpen ne gondolkodjak rajta? (KÉP)
Igazából soha senkinek nem mertem említeni, mennyire érdekel a modellkedés, mert nem akartam hogy hülyének nézzenek, vagy kinevessenek.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ilyen méretekkel:
mellbőség (természetesen melltartó nélkül): 83 cm
derékbőség: 60,5 cm
csípő: 89-90 cm
164 cm vagyok (tudom, ez elég alacsony, de ezen sajnos változtatni nem tudok.) és mellé 53 kg.
Kép:
Nem érdemes rajta gondolkodnom ilyen méretekkel?:/
Jövőre kezdem a középiskolát, és akkor ezt is figyelembe venném, ha lenne értelme mások szerint. :)
NEM
szép az alakod meg minden, de modellügynökségben 170 cm alatt be se hívnak, az alkatod sem egy modell alkat, azért szeretik a magas modelleket, mert azoknak hosszú lábaik vannak és így felvehetnek comb csizmát, hercegnő ruhát stb. szerintem gondolkozz inkább valami normális melón :I
Köszi az utolsó előttinek. :)
Utolsó.. jaj, köszönöm. ^^:)
Gyönyörű szép vagy.Csodás az alakod.Tökéletes,de modellnek "kövér" vagy.
Én modellkedtem egy darabig. 170 cm és 47 kiló vagyok.
Ne akarj amugy modellkedni,sokkal többre viheted,főleg ha ilyen csinos vagy! :)
Nagyon szép alakod van, de a modellkedéshez sajnos szinte anorexiásnak kellene lenned, az meg nem éri meg. Így vagy tökéletes! nem vagy elég magas a modellkedéshez, igazán komoly ügynökségnél nem lenne esélyed.
Egyébként nagyon tetszik a fürdőruhád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!