Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Semmiképpen ne gondolkodjak...

Semmiképpen ne gondolkodjak rajta? (KÉP)

Figyelt kérdés

Igazából soha senkinek nem mertem említeni, mennyire érdekel a modellkedés, mert nem akartam hogy hülyének nézzenek, vagy kinevessenek.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy ilyen méretekkel:

mellbőség (természetesen melltartó nélkül): 83 cm

derékbőség: 60,5 cm

csípő: 89-90 cm

164 cm vagyok (tudom, ez elég alacsony, de ezen sajnos változtatni nem tudok.) és mellé 53 kg.

Kép:

[link]

Nem érdemes rajta gondolkodnom ilyen méretekkel?:/

Jövőre kezdem a középiskolát, és akkor ezt is figyelembe venném, ha lenne értelme mások szerint. :)

2013. okt. 18. 18:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

NEM

szép az alakod meg minden, de modellügynökségben 170 cm alatt be se hívnak, az alkatod sem egy modell alkat, azért szeretik a magas modelleket, mert azoknak hosszú lábaik vannak és így felvehetnek comb csizmát, hercegnő ruhát stb. szerintem gondolkozz inkább valami normális melón :I

2013. okt. 18. 19:24
 12/34 anonim ***** válasza:
84%
Gyönyörű alakod van, de az elb**szott modellek közé nem illesz. Nem vagy elèg magas és a combjaid A MODELLEKHEZ képest vastagok. De ha idősebb leszel kicsit, bombázó leszel. :)
2013. okt. 18. 19:44
 13/34 A kérdező kommentje:

Köszi az utolsó előttinek. :)

Utolsó.. jaj, köszönöm. ^^:)

2013. okt. 18. 19:55
 14/34 anonim ***** válasza:
76%

Gyönyörű szép vagy.Csodás az alakod.Tökéletes,de modellnek "kövér" vagy.

Én modellkedtem egy darabig. 170 cm és 47 kiló vagyok.

Ne akarj amugy modellkedni,sokkal többre viheted,főleg ha ilyen csinos vagy! :)

2013. okt. 18. 20:02
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
nem, felejtsd el. kicsi vagy, és ehhez kövér. a kulcsszó az ehhez.
2013. okt. 18. 20:54
 16/34 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon szép alakod van, de a modellkedéshez sajnos szinte anorexiásnak kellene lenned, az meg nem éri meg. Így vagy tökéletes! nem vagy elég magas a modellkedéshez, igazán komoly ügynökségnél nem lenne esélyed.

Egyébként nagyon tetszik a fürdőruhád :D

2013. okt. 19. 00:12
 17/34 Aurora117 ***** válasza:
46%
sajnos túl alacsony vagy, de az alakod jó (combjaid kicsit vaskosak), de az arc is számít
2013. okt. 19. 10:12
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
szép vagy, de modellnek nem vagy való.
2013. okt. 19. 18:25
 19/34 anonim ***** válasza:
Nagyon szép vagy, de én azért beszélnélek le a modellkedésről, mert akkor is fogyásra kényszerítenek, ha semmi szükséged rá, és így az egészséged is veszélybe kerülhet. Márpedig Neked egy gramm fogyásra sincs szükséged!!!
2013. okt. 20. 08:20
 20/34 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek! :/ Bármit megtennék ha a combjaimról letudnék fogyni.. de egyszerűen nem tudok :/
2013. okt. 20. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!