Szerintetek milyen képet küldjek be (többi lent)?
Figyelt kérdés
Visage Models-hez szeretnék jelentkezni a saját oldalukon keresztül, de csak egy képet lehet feltölteni. Szeretnék egy egész alakosat és egy közelit is küldeni. Szerintetek jó ha egy 2 képből összevágott képet küldök el nekik, vagy inkább maradjak csak egynél? :D
Köszönöm a normális válaszokat.:)
2013. okt. 15. 20:30
1/3 anonim válasza:
na alez egy jò kérdés..ezen én is gondolkodtam de szerintem ne vagdosd össze..keress olyan képet amin nagyjàbol az alakod meg az arcod is látszik
2/3 Aurora117 válasza:
vagy e-mailt is küldhetsz nekik
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom 3 kép kell: egy profilból, összefogott hajjal; egy szemből(szerintem ez szintén összefogott hajjal); és egy egészalakos, kiengedett hajjal.
Az a lényeg, hogy a sminked natúr legyen, a ruhád pedig testhezálló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!