Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedés, hogyan?

Modellkedés, hogyan?

Figyelt kérdés

21 éves férfi vagyok, szüleim gyakran mondják ,hogy meg kéne ezzel próbálkoznom. Nyilvánvalóan van bennük elfogultság, de már úgy vagyok vele, miért ne? Mit veszíthetek vele?

Száraz adatok: 185 centi vagyok, barna hajú, barna szemű, kreol bőrű.

Egy ideje járok kondiba de azért nem vagyok nagy darab, alakulok. Nos ennyit magamról.

Viszont fogalmam sincs, hogy megy ez, hova kéne mennem stb.

Ehhez kapcsolódva szeretnék tanácsokat kérni!

Keress kérdéseket hasonló témában: modell

2013. okt. 21. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Altalaban 0 forintot kernek a nem atveros ugynoksegek ;) utolsovoltam
2013. okt. 23. 08:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

80ezret kifizetni csak azért mert azt mondja valaki, hogy "biztos megtérül majd" nem akarok.

Küldök pár képet aztán meglátjuk...

2013. okt. 23. 13:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves 10. vàlaszoló. Èn 3 èvvel ezelõtt Mohàcson voltam modellvàlogatàson, castingon ahol benyögtèk hogy mennyit kell kapàsból fizetni a portfólióèrt. Nem fizettem ilyesmièrt mert dràgàltam. Ha megtettem volna akkor egybõl sminkeltek volna, a hajamat megcsinàltàk volna ès utàna portfólió kèszítès. Èn ebbõl idultam ki. Màsrèszt pedig, ha megnèzel nèhànt honlapot ahol jelentkezni lehet modellnek, sok helyen írjàk hogy mennyi a portfólió àra.
2013. okt. 24. 06:25
 14/17 anonim ***** válasza:

#13-asnak válasz (#9 vagyok), igen, rengeteg helyen van ez a "portfólió készítés" szolgáltatás, logika is van benne, utána jobban eladható vagy.

Az a probléma, hogy ha megnézed egy amatőrökkel foglalkozó ügynökség oldalát, egy kevésbé szőrös csimpánzt is kisminkelnek rezzenéstelen arccal, nyilván neki a 80 rugó masszívan kidobott pénz, ráadásul ezek a képek tucatképek (néha borzalmas minőségűek), ezekre senki nem fog felfigyelni, pusztán a kép miatt. Ez a fotózás-kiválasztás egy pszihológiai trükk és egyébként egy nagy szemétség, ezrével szedik be a pénzt olyan fiúktól, lányoktól, akik soha nem fognak fizetést kapni a divatvilágban, sőt a külsejük alapján valószínűleg sehol.

A kérdésre mégegyszer válaszolva egy modellalkatú, egyébként megfelelő személyiségű ember főnyeremény egy ügynökségnek, akik egyébként nem burkoltan fotózást árulnak 80e-ért, hanem modelleket kínálnak, ők nem fognak ezért külön vagyonokat kérni.

2013. okt. 24. 07:16
 15/17 A kérdező kommentje:

Legtobb modell ahogy latom most borostas.

Mir gondoltok olyan kepet kuldjek, hogy nekem is legyen? Vagy frissen borotvalt arcal inkabb?

2013. okt. 24. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Talán nem lehetetlen megoldani, hogy csinálj egy borostás képet, meg egy borotváltat is :-)
2013. okt. 24. 19:45
 17/17 A kérdező kommentje:
igen, erre jutottam én is :D
2013. okt. 25. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!