31/37 anonim válasza:
ha igaz amit az előttem lévők mondtak, és már betöltötted a 14 éves kort, büntethetnek, na mi legyen? maradjon meg a kérdés, és várjuk míg feljelentenek, vagy töröljék ki és bannoljanak? hmm.... :)
32/37 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk a kérdést,hátha vki feljelenti a kis ringyót...;)) Ezt vissza fogod kapni az élettől,cica..;))
33/37 anonim válasza:
Sajnos az élet nem arról szól, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel.
34/37 anonim válasza:
Nem akarok közbeszólni, de ha instagramon találta, akkor azt szabadon használhatja. Amit interneten osztunk meg, az onnantól kezdve sajnos szabad préda, és bárki tehet vele bármit büntetlenül.. :/ A kérdést meg nem lehet átírni GyK-n, szóval valószínűleg azt egy moderátor szerkesztette meg a követésre való felhívás miatt.
35/37 anonim válasza:
utolsó előtti:ebben sajnos igazad van...;P EMBEREK:Miért van mindenki lepontozva ennél a kérdésnél??!Függetlenül attól,hogy mit írt.!..
36/37 anonim válasza:
De, én igenis hiszem, hogy valamilyen formában, de vissza fogja kapni az élettől.
Nem ez az első eset, hogy felhasználta a képemet, és egy közösségi oldalon is borzalmas dolgokat írt ki, persze névtelenül.
De teljesen mindegy, nem fogom feljelenteni, nem az én dolgom, hogy megbüntessem. Biztos vagyok benne, hogy valamilyen formában, de meg fogja keserülni, hogy így bánik az emberekkel.
37/37 anonim válasza:
Fel kellett volna jelenteni,utolsó......Ez egy beteg ember.....:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!