11/37 anonim válasza:
nincs olyan hogy sminkmodell, csak modell van, és egy modell 173 cm fölött van, 90-60-90 alatt, szép, különleges arcú és még ezeregymillió dolognak kell megfelelni. te egyiknek sem felelsz meg.
12/37 anonim válasza:
Szép vagy, de modellhez kevés. Arcra bejössz amúgy, de az instagramos hipstereket alapból utálom :)
14/37 anonim válasza:
Átlagos vagy. Szerintem modellnek nem felelnél meg:s
Egyébként írni akartam, hogy egy kicsit ázsiais a szemed aztán megláttam a profilképed..:DDDDDD
15/37 anonim válasza:
Szerimtem nem lehetsz, de még csak kézmodell sem :/ keress más álmokat!! :/
16/37 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne esélyed. Nem vagy ronda, csak nincs semmi különleges, karakteres vonásod. Ahhoz, hogy modell lehess, szerintem ennél több kell.
17/37 anonim válasza:
könyörgöm miért akar mindenki modell lenni?
amúgy a legjobb modelleket véletlen fedezik fel őket az utcán vagy bárhol.....
és amugy nem lennél jó modellnek átlagos lány vagy ...nem karakteres az arcod
18/37 anonim válasza:
Látom,töröltetted a bakonyis válaszomat,cica...Fogd már fel,hogy nem lehetsz modell...Jó,annyira nem vagy ronda,hogy beleszaladj a körfűrészbe,de modellek ennél 1000-szer szebbek.....Ja,és NEM,Nem foglak bekövetni azon a sz×ron.....
19/37 anonim válasza:
10 éves liba. :) modl bárkiből lehet,pénz kérdése
20/37 anonim válasza:
Ennyi ésszel biztosan felvesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!