Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szép vagyok? Lehetne belőlem...

Szép vagyok? Lehetne belőlem modell? KÉP 17L

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 2. 15:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
60%
Ez a kép nem lett olyan jó de megnéztem az oldalad és a profilképeden kifejezetten szép vagy :) az a haj jobban áll , modell szerintem nem nagyon lehetne belőled
2013. okt. 10. 20:25
 22/37 A kérdező kommentje:
a profilképemen egy híres ázsiai FÉRFI van -.-
2013. okt. 11. 20:10
 23/37 anonim ***** válasza:
31%
Te transzi vagy...???!!!
2013. okt. 11. 20:23
 24/37 anonim ***** válasza:
48%
Ja, bocs , akkor ronda vagy és még bunkó is
2013. okt. 11. 21:13
 25/37 anonim ***** válasza:
48%
Elég csúnyácska a fejed... És ha minden áron angol képcímeket akarsz írni, legalább próbáld meg helyesen
2013. okt. 22. 10:14
 26/37 anonim ***** válasza:
31%
Látom,kapod az oltásokat...Gyerünk,emberek,SAVAZZUNK!!!;DD
2013. okt. 22. 13:55
 27/37 anonim ***** válasza:
48%

nem nem követlek be ;D

modelleknek elvárások:

-különleges arc (már nem lehetsz)

-171 cm+ magasság

-60 cm körüli derék

-90 cm körüli csípő

-90 cm körüli mell

-dekoratívság

2013. okt. 22. 14:33
 28/37 anonim ***** válasza:
67%

NA IDE FIGYELJ ÉDESEM.

Fogalmam sincs, ki vagy, vagy hogy hogy tudsz ennyire unatkozni, de szerintem te se örülnél, ha KIRAKNÉK RÓLAD EGY KÉPET, majd belinkelném és kitenném neked az oldaladra!

Egyrészt, ha legalább az írásmódomat és a stílusomat eltalálnád... de fúj, ez még szerintem is undorító! "Lécci"?! Na de kérlek...

Másrészt... beoltasz, aztán lepontozol mindenkit? Pontozz le engem is nyugodtan, pont leszarom! :'))

Harmadrészt modell... mintha olyan közel állna hozzám ez a világ... Én nem szeretem magam mutogatni, ELLENTÉTBEN VELED.

Érdekelne, hogy ki vagy, de nem fogok fölösleges perceket rád pazarolni az életemből.

De azért lehetne pofád nyíltan kiállni, és nem rébuszokban linkeket küldeni a lapomra :')

SZÁNALMAS VAGY.

2013. okt. 24. 06:10
 29/37 anonim ***** válasza:
59%
Te kiraktad egy másik ember képét a tudta nélkül??!.....Jézusom,te beteg vagy...
2013. okt. 24. 06:51
 30/37 anonim ***** válasza:
65%

Szóvá teszem a "lécci"-t, erre rögtön leveszi, hogy "lécci kövessetek be", hát meghalok :"DDDD

Nem volt még elég?

Takarodjál már el a faszba, ezzel csak magadat írod le édes szívem :")))

Le lehet szállni rólam. Nem értem, minek pocsékolsz rám időt, ha utálsz. Én sem foglalkozom veled ;)

Azt hiszem, nem ártana neked egy pszichológus a személyiségzavarod miatt, édesem :))

2013. okt. 26. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!