Lehet modell belőlem?
13éves lány, 61 kg , 169 cm.
(még nyár végéig le szeretnék fogyni 45 kilógrammra.)
Hát a magasságodat tekintve,meg azt is,hogy nőni fogsz az teljesen okés.:)
61 kg-val már nem annyira. A 45-tel meg szerintem túl sovány lennél. Az ideális súly az ilyen magassághoz az 50-55kg.
Hidd el a fogyókúra így is nagyon nehéz lesz.:)
A fogyó helyett inkább diétázz.Kerüld a csokit,a csipszet,a zsíros ételeket.És sokat mozogj!:)
köszönöm(:
amúgy nem eszem semmi zsírosat se chipszet, se kenyeret , néha csokit :$ de nagyon oda figyelek (:
köszönöm(:
amúgy vörös hajú vagyok(:
még válaszokat várok(:
én 13 évesen 32 kg voltam, de mondjuk kb 160cm.
Kitartással el lehet érni. korodhoz képest magas vagy, és még valószínűleg nőni fogsz. ez jó egy modell számára.
Szerintem ne fogyj gyorsan, mert nem lesz tartós.
23/L
köszönöm (:
háát nem is fogyok gyorsan !!
amúgy 2 hónapja fogyóztam úgy értem el a 61 k-ot az előtt 69 voltam:S örülök h két hónap alatt 8 kilótól szabadultam meg és még nyárig szeretnék(június 15kb.)leadni 4-5 kilót szeretném elérni a 48kg akár még az 50 is
köszönöm az eddigi válaszokat de méég kérlek íjatok(:
Hát én 162 cm-hez 58 kg vagyok homokóra alakkal és szerintem jobb, mintha 45kg lennék, mert csak ha ülök van kis hurkám... Ne legyél anorexiás:S
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!