Ilyen méretekkel lehetne belőlem modell?
63 derek az nekem kicsit soknak tunik. marmint jo alakod lehet, csak a modellekhez viszonyitva ertem.
biztos hogy 63-as? en 178 vagyok es 58 kg, 85 60 85.:O lehet hogy rosszul merted. de egyebkent az 51 kg az eleg jonak tunik. viszont a magassagod az nem biztos, hogy eleg. 173 a minimum kovetelmeny, de a legjobb ha legalabb 175 vagy. de amugy nem igazan a kg szamit, inkabb a centik, meg az, hogy mennyire feszes a borod, plottyedt vagy vagy szalkas..:)
Szerintem jók a méreteid, a magasságod is. A 63cm-es derék nem rossz egyáltalán, és nem is látszik. Nem mindegy, hogy 60 vagy 63?
Ha nagyon szép, érdekesnek tartanak és jó alakúnak, akkor 172 cm-vel is alkalmaznak. Szerintem.Mindig vannak kivételek.
Igazából nem csak a méretek a fontosak !!! lehet valaki nagyon vékony és jó alakú ha csúnya....
elég nehéz mondani valamit ha nem látni az arcodat...
a méreteid háát a derék az semmiképpen nem jó.
a mell nem számit sőt a modelleké viszonylag kicsi...
az is fontos hogy arányos legyen a tested !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!