Ilyen méretekkel lehetnék modell/tinimodell?
Nagyon szeretnék modellkedni, de nem tudom hogy ezek a méretek megfelelők-e...
magasság: 170 cm.
súly: 50 kg.
mellbőség: 80 cm.
derékbőség: 60 cm.
csípőbőség: 90 cm.
Remélem ez így nem nagyon gázos :)
Amúgy 13/L vagyok, ha ez számít valamit. Mondjuk annyit biztos, hogy a mellem még fog szerintem nőni, de egyenlőre még ekkora.
UI.: az a gond, hogy az arcom nem valami túl szép... mármint a bőröm hibátlan, és nincsenek "sérüléseim" vagy ilyesmi és nem is vagyok csúnya, de nem tartom magam nagyon szépnek vagy légyegesen különlegesebbnek...
fúúú..13 évesen ilyen méretarányokkal, hogy 170 cm magas meg 50 kilóó.. (:
Én most vagyok 21 és 165cm 57 kg.
Egyépként ha linkelsz magadról egy képet, akkor megmondjuk a lényeget :D
Okéés, akkor mingyárt linkelek :)
Köszi :) Amúgy a magasságomat meg a súlyomat én is imádom :) Bár az utóbbiért igencsak meg kellett szenvednem.. De lényeg az eredmény :D
Ajj de most mi a bajod?
Amugy meg azért fürdőruhás képet raktam, mert abban normálisan látszik az alakom, de mind1.. -.-"
lehetsz ezekkel modell, ha megfelelőnek tartják az arcodat is. :) nekem u.ezek a méreteim, csak idősebb vok pár évvel, és modellkedek.:D a kifutóhoz a 170 cm még alacsony, de te még nőhetsz. :)
am. én sem tartom szépnek az arcom, de azt mondták, h érdekes, és sokféleképpen lehet sminkelni, ami előnyös. Nem minden modell babaszépségű, ahol én vok, ott a karakteresebb arcú lányokat foglalkoztatják.
Na akkor remélem nekem is összejön :)
Hát csak az a gond, hogy nem nagyon tudom, hogy karakteres-e az arcom... És nemigazán szeretnék képet feltenni, nem akarok ismerőssel összefutni, jó így névtelenül :)
De én eléggé tucatlánynak tartom magam... /=
Max annyi a különleges rajtam, hogy nem 13nak nézek ki, hanem kicsivel idősebbnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!