Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen méretekkel lehetnék...

Ilyen méretekkel lehetnék modell/tinimodell?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék modellkedni, de nem tudom hogy ezek a méretek megfelelők-e...

magasság: 170 cm.

súly: 50 kg.

mellbőség: 80 cm.

derékbőség: 60 cm.

csípőbőség: 90 cm.

Remélem ez így nem nagyon gázos :)

Amúgy 13/L vagyok, ha ez számít valamit. Mondjuk annyit biztos, hogy a mellem még fog szerintem nőni, de egyenlőre még ekkora.

UI.: az a gond, hogy az arcom nem valami túl szép... mármint a bőröm hibátlan, és nincsenek "sérüléseim" vagy ilyesmi és nem is vagyok csúnya, de nem tartom magam nagyon szépnek vagy légyegesen különlegesebbnek...

2010. dec. 11. 17:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%
Ne haragudj de ez nagyon durva(nem pozitiv értelemben) hogy 13 évesen ugy nézel ki mint egy nő.Hova fajul ez a világ. Amugy meg pont hpgy az arcod a lényeg és arról kellett volna feltenned képet.
2010. dec. 11. 18:06
 12/28 anonim ***** válasza:
tényleg az arcod a fontos arról rakjál fel képet.. és teljes mértékben egyett értek az elöttem szolóval, szerintem 13 éves korodban nem kéne ilyen kihívó fürdőruha és a magassarkút is tartogasd késöbbre. Mit fogsz csinálni pár év múlva ha már most hordasz ilyen cuccokat.
2010. dec. 11. 18:14
 13/28 anonim ***** válasza:

Jesszusom, egy 13(!!) évesnek miért kell 10 cm-es magassarkút felvenni, és pucsítós képeket feltenni a netre? Meg egyáltalán, miért kell pucsítós képet csinálni? És csak 13!!

Nem azért, nem bántani akarlak, 19 éves vagyok, és én is szeretek nőiesen öltözni, de atya isten, 13 évesen??

Hová fajul ez a világ.. Mikor én voltam 13 senkinek még csak eszébe se jutott az ilyen..:S max egy nőiesebb lapostalpű, vagy eny enyhén emeltebb fajta, de az is csak ritkán.. És eszünkbe se jutott ilyen képet csináli magunkról..

Mi lesz késöbb:/ 3 év múlva meg majd az alsó tagozatos kisiskolások fognak magassarkúban rohangálni??:/

2010. dec. 11. 18:16
 14/28 anonim ***** válasza:
És műrkörmöd is van?? Mondd hogy rosszul látom..:/
2010. dec. 11. 18:17
 15/28 A kérdező kommentje:

Nem, nincsen műkörmöm. Bár igaz néha szokott lenni, de nem az a túl kihívó :)

És már bocsika: de ez nem pucsítós kép. Az nem teljesen így nézne ki...

A magassarkúval meg nem tudom mi a gond? Nekem tetszik, és az osztályból vannak még páran akik szoktak hordani, szóval szerintem nem gáz..:)

A fürdőruhában nem tudom mi olyan kihívó, lennél szives engem is beavatni?

Amúgy meg nem arra vagyok kíváncsi, hogy engem oltogassatok, hanem hogy megfelelő lenne-e az alkatom modellkedéshez...?

2010. dec. 11. 18:32
 16/28 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem akartalak oltani, csak azt mondom, hogy éppen ez a durva, hogy 13 évesek vagytok, és magassarkúban flangáltok:/ de nyilván erről nem tehetsz, ez vagy anyukád, vagy csak a korcsoport hibája.

Amúgy már ez is pucsítás.

De egyébkén úgy látom egész jó lakod van, modellkedéshez is, bár elég alacsony vagy ahhoz, az alakodról meg így igazából sok mindent nem lehet mondani, mert természetellenes pózban vagy (úgy értem, hogy így mindenki formásabbnak tűnik)

Nem tudnál csinálni egy olyan képet ahol szemből vagy, és csak úgy simán állsz?

Meg jó lenne, ha tudnál az arcodról is egy kiszerkesztetlen/ photoshop nélkül, nem mindenféle oldalról meg anyámkínja képet rakni, mert hát azért az is fontos:)

2010. dec. 11. 18:40
 17/28 anonim ***** válasza:

Hogy Magyarország legnagyobb ügynökségének szavait idézzem:

"A jó modellek pont inkább rút kiskacsák, a hirtelen megnyúlt kamaszlányok,akiknek esetlenül lóg mindenük,szeplősek, és még sorolhatnám. Nem látszik rajtuk, milyen szépek lesznek, és emiatt azt hiszik, nem alkalmasak."

Szerintem te nem az a kategoria vagy akiből modell lehetne, pláne hogy 13 évesen ugy nézel ki, mint egy 23 éves. Az ügynökségek inkább a kislányos, nagyon természetes lányokat kedvelik. De CKM vagy Playboy modellnek el tudlak képzelni:S:S

2010. dec. 11. 18:41
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha idősebbnek látszol, sok esélyed nincs, éppen hogy a fiatalos arcokat keresik. És tényleg nem kéne 13évesen ilyen cuccokban mászkálni. Kezdem sajnálni a megrontás miatt lecsukottakat, mert nem ők tehetnek arról, ha egy 20évesnek látszó és magát minimum 16nak mondó lányról kiderül, hogy 14sincs... Amúgy az arcod többet számít, ha az nem jó, lehetsz akármilyen jó alkatú, nem kellesz nekik.
2010. dec. 11. 19:16
 19/28 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólókkal abban, h fontos az, h az arcod fiatalos legyen, h 20 évesen még mindig úgy nézz ki, mint mikor 16 voltál. nekem ezzel szerencsém van, fiatalabbnak nézek ki a koromnál...és minél tovább van ez így, bizony annál tovább alkalmaznak. de látatlanban nem lehet megmondani, h alkalmas-e az arcod rá.
2010. dec. 11. 20:21
 20/28 A kérdező kommentje:

Sajnálod, hogy zaklatás miatt lecsuknak valakit? Hát én nem! Szerintem mind1, hogy valaki egy 13 éves lányt zaklat-e vagy egy 23 évest. Ugyanúgy visszataszító, és kiábrándító :S

Nekem is volt egy ilyen rendőrségi ügyem a nyáron, és utána egy hétig nem bírtam elaludni és féltem egyedül menni bárhová is... :S És szerintem egy ilyen dolog egy 23 éves lány számára is megrázó!

Szóval erről ennyit -.-"

A másik válaszolónak pedig: miért nézed le a PlayBoy-os és a CKM-es modelleket? Nem qrvák! Tisztességes modellek, akiket más munkára nem nagyon alkalmaztak... Én inkább csak sajnálom szegényeket... :/

Igen, azt tudom, hogy inkább a kislányos lányokat keresik az ügynökségeken, de van egy barátnőm (ő most lett 15)akinek hasonló alakja van mint nekem, és ő is modell Pesten :) szóval szerintem ez nem kizáró ok :) Meg egy másik barátnőm, aki 11(!) és kb. 16-nak néz ki :D

Okés, rakok szemből is képet :)

[link]

(bocsika a dzsuvás tükörért xD jah és igen: láthatjátok h nem is vagyok szép, szal enyii :D)

2010. dec. 11. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!