Ilyen méretekkel lehetnék modell/tinimodell?
Nagyon szeretnék modellkedni, de nem tudom hogy ezek a méretek megfelelők-e...
magasság: 170 cm.
súly: 50 kg.
mellbőség: 80 cm.
derékbőség: 60 cm.
csípőbőség: 90 cm.
Remélem ez így nem nagyon gázos :)
Amúgy 13/L vagyok, ha ez számít valamit. Mondjuk annyit biztos, hogy a mellem még fog szerintem nőni, de egyenlőre még ekkora.
UI.: az a gond, hogy az arcom nem valami túl szép... mármint a bőröm hibátlan, és nincsenek "sérüléseim" vagy ilyesmi és nem is vagyok csúnya, de nem tartom magam nagyon szépnek vagy légyegesen különlegesebbnek...
Hát...akkor majd próbálkozok :)
De a hétköznapokra nekem így sokkal jobban tetszik :)
Kedves kérdező a 19:16-os semmiféle zaklatásról nem beszélt.
Látszik h fiatal vagy nem vagy tisztába az ilyen dolgokkal.
A 19:16-os azt mondta "megrontás" ami annyit tesz h 18év feletti egy 18 év alatti emberrel lép szexuális kapcsolatba.
Vágod??
És 13 éves létedre...komolyan büszke lehetsz magadra(Y)-.-"
Szánalmasak vagytok komolyan -.-"
Ha nem írom oda h 13 vagyok, fogadjunk nem is b@sztatnátok, meg semmi...
Amúgy meg, te tudsz rohadt keveset: 14 éves kor felett már legális a szex, szal...
Kép alapján minimum olyan 18-20 évesnek tippeltelek volna... Nagyon fejlett vagy korodhoz képest, én 16 vagyok, de közel se nézek ki így... Mondjuk erről nem tehetsz, hogy milyen gyorsan fejlődsz.
De az is rádob egy lapáttal, hogy idősebbnek tűnsz, hogy szolizott bőr+műköröm... 13 éves lány szoliba jár+műkörme van? uramisten...
De a kérdésedhez visszatérve: igaza van az előttem szólóknak, inkább a különleges, kislányosabb testalkatú lányokat részesítik előnyben. Nekem az egyik barátnőm modell, természetes vörös hajú, hófehér bőrű, szóval tényleg különleges. Ne érts félre nem azzal van a gond, hogy csúnya lennél, csak modellnek nem lennél sztem jó, mert átlag lánynak tűnsz, az ügynökségek meg a különlegeseket keresik.
Igen, tudom hogy inkább a különlegesebbeket keresik, de most őszintén: nem tehetek arról hogy nem vagyok különleges..
Am meg a szolit honnan veszed? Csak napozni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!