Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet belőlem modell? (14/L)

Lehet belőlem modell? (14/L)

Figyelt kérdés
170cm vagyok és 50kg.Sokan azt mondják hogy különleges, szép arcom van, és hogy manapság pont az ilyen arctípusokat keresik.Szerintetek van rá esélyem hogy az legyek?Nem vagyok hozzá túl kövér?!
2011. szept. 24. 23:32
 1/9 Formora válasza:
Esetleg ha egy képet mellékelnél..:)
2011. szept. 24. 23:37
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ide nem szeretnék képet feltenni, de ezek alapján, amiket leírtam van rá esélyem?
2011. szept. 24. 23:43
 3/9 anonim ***** válasza:

kisugárzás is számít

de úgy vélem igen van esélyed

2011. szept. 24. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Most így középiskola választás előtt ne a modellkedésen gondolkodj. Menj egy erős gimnáziumba.
2011. szept. 25. 00:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A leirtak alapjan, meg vagy 5 millionak van eselye.
2011. szept. 25. 06:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Küld be egy ügynökséghez az képeidet, az nem kerül semmibe. Ha látnak benned valamit, ugy is visszahivnak.
2011. szept. 25. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nősz még és a súlyodat megtartod,lehet esélyed.Nem vagyok otthon a témában,de 170cm az elég alacsonynak számít a modelleknél.
2011. szept. 25. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy modellnek minimum 170 cmnek kell lennie. Pont tegnap néztem át a modellek magasságát a Magyarországon lévő híresebb ügynökségeknél és volt olyan sőt több is amelyik lány csak(!) 170 cm volt... és amúgy itt ezeknek a kiló nem számít annyira.mert nincs olyan h max 50 kiló lehetsz ,mert ha erősebb a csontozatod ,de vékony vagy akkor is valamennyivel több vagy . Ami számít náluk : Magasság,mellbőség,derék, csípő,comb(?).
2011. szept. 25. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
63%

küldessz képet privibe? mert így tényleg vagy még 5millió lánynak van esélye a leírtak alapján:S.amúgy hát nem hinném hogy olyan kövér lennél hozzá de lehet picit fogynod kéne kb 2-3 kilót mert van olyan modell is(nah jó legtöbbjük) aki 173cm és 46-47kg.

14/L

2011. szept. 26. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!