Modellkedés, megpróbálhatom 168 centivel és 48 kilóval?
Figyelt kérdés
Az oldal szerint "Commercial model" -nek elegendő a magasságom. Mire van szükségem? Ha egy modellkönyvvel odaállítok az megteszi? (Már ha kérik, hogy bemenjek.)
Nem tettem fel erre az életem, csak ki szeretném próbálni magam, hátha látnak bennem valamit, de ha nem, az sem lesz a világvége. :)
Tapasztalatok? (Bunkók kíméljenek!)
2013. szept. 23. 18:10
11/12 anonim válasza:
Palvin Barbi 171 de ő nem szok nagyon kifutókra járni
12/12 anonim válasza:
szerintem egy próbát megért,és ha pénzt akarnak tőled kérni,erre-arra,akkor mondj nemet :) ezen a héten néztem az édes életet..és Horváth Éva sem nagyon akarta kimondani a magasságát,végül annyit mondott,hogy a MODELL MAGASSÁGA 172 cm..a 180cm-ert nemtudom hol olvastad,ugyanis a férfiakat engedik kifutóra 180 cm-ertől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!