Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lenne esélyem modellkedni? (...

Lenne esélyem modellkedni? ( a többi lent )

Figyelt kérdés

Már voltam az angelface.nél de nem küldtem vissza a szerződést mert nagyon sokan mondták hogy csak a pénzre mennek .. és most arra gondoltam, hogy beküldöm a képeimet egy komolyabb ügynökséghez ..

méreteim :derék :60 de 58 a cél , csípő:83 , mellbőség :78,

magasság : 175 cm , kg :45

Sokszor csúfolnak hogy anorexiás vagyok .. nem vagyok az csak ilyen az alkatom bármennyit eszek sehogyan se vagyok képes hízni .. Hajam színe :szőkés -vöröses -barnás , kék szemeim vannak és szeplős vagyok ..15 éves vagyok . Képet nem nagyon merek fel tenni

2013. szept. 14. 11:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

És amúgy csinos vagy, az arcod is szép? Mit mondanak rólad mások? Igazából tényleg csak képről lehet véleményt mondani, szóval ha ide nem is, de privibe küldhetnél ha gondolod.

23/L

2013. szept. 14. 11:52
 2/27 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem lehet megmondani. Az egy dolog, hogy magas vagy és vékony, de attól még lehet csúnya, vagy szép arcod is. Ha nem akarsz ide képet tenni, akkor küldj priviben.
2013. szept. 14. 12:31
 3/27 anonim ***** válasza:

Szia! kép nélkül ne várj véleményt,mert ilyen méretekkel sokan rendelkeznek még rajtad kivül,és mégsem modellednek,mert nem alkalmasak a munkára.Az hogy alkalmas vagy-e,az nem csupán a méreteidtől függ,hanem az egyéniségedtől,az arcodtól,és attól hogy az ügynökség lát-e benned valami különlegeset.Olyant amit az emeberek nagyrészében nem.Erről szól ez a szakma,különleges és dekorativ emberekről,akik alakithatóak,és olyan arcberendezéssel vagy kisugárzással rendeklkeznek,akiket az emberek megjegyeznek.

Ha engem kérdezel,akkor nyugodtan elmehetsz sportolni,mert azért a modell világban sem az a cél hogy csontkollekciókat küldjenek a kifutóra,hanem vékony,de formás lányokat.Általában azok a lányok a befutók(vagyis szupermodellek) akik smink nélkül is gyönyörüek,de alakithatóak is..

Ha akarsz küldhetsz képet privátban,én biztos nem élek vele vissza,meg romániában is lakom

2013. szept. 14. 13:28
 4/27 anonim ***** válasza:
Ha küldesz privát üzenetben egy képet én nagyon szívesen segítek! :) Döntsd el, hogy szeretnél-e. Persze megértem, ha nem akarsz a netre feltenni magadról képet. :)Bár ha modell leszel, lehet, hogy erre sor kerül...... NA mindegy. Én várom a képedet! Majd mesélj, hogy mi történt!
2013. szept. 14. 14:50
 5/27 A kérdező kommentje:
Küldtem képet privátban :)) Kérlek mondjatok vélemény ha kell küldök még egy egész alakosat vagy még egyet az arcomról :)))
2013. szept. 14. 16:01
 6/27 anonim ***** válasza:

enkem is kuldhetnel kepet

15/L

2013. szept. 14. 17:34
 7/27 anonim ***** válasza:
küldjél képet és mondom a véleményemet :)
2013. szept. 14. 18:06
 8/27 A kérdező kommentje:
küldtem képet privátban :))
2013. szept. 14. 18:20
 9/27 anonim válasza:
Ide is kuldhetsz ha szeretnel.:)
2013. szept. 14. 19:44
 10/27 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj az arcodról és alakodról. Szívesen mondok véleményt.:)
2013. szept. 14. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!