Hol tudnék modellkedni? Mindegy, hogy fotó vagy, bármi! Szerintetek lenne esélyem (kép lent)?
Itt vannak a képeim.Ezek mind más stílusúak.Szerintetek Ha alkalmas lennék modellnek akkor fotó vagy kifutó , esetleg szépségverseny?
Ja , és kimaradt:
-12,5 éves
-150cm körül
-1éve változatlanul 42-43 kg
-(kitûnô tanulo , sportoló -nem tudom hogy számít-e)
Aranyos vagy, szép az arcod, de nem gondolom, hogy annyira különleges karaktere lenne, hogy kitűnj a tömegből. Nem elkeseríteni akarlak, de a modelleknek általában van valami különleges az arcukban, amire rögtön fókuszál az ember, a tiédet úgy hívják, klasszikus szépség.
Kifutóra 150 cm nagyon kevés. Bár még nőni fogsz, de ott min. 180 cm kell.
Semmi,de semmi esélyed!Egyáltalán nem vagy szép,csak aranyos, átlagos kislány.
Inkább arról legyenek elképzeléseid,hogy hol tanulj tovább,mi legyél,ha felnősz.Rendes szakma amiből meg lehet élni!Ez nem az!
2/4
kifutóra a 175cm a minimum,viszont ez 18felett érvényes,logikus hogy egy 12évestől nem várnak el ilyen magasságot
amúgy aranyos vagy,de nem a modell típus,várj pár évet és utána meglátjuk
ugyanolyan cipőm volt mint neked az utolsó képen :D
szerintem teljesen átlagos lány vagy, de a modellkedés az még ráér 2-3év múlva 13,5/l
Nem. Egy modell kb 13-14 éves korától dolgozik, és ezeknek a lányoknak is rendelkezniük kell min 173 centivel, karakteresebb arccal, kíváló angoltudással, magabiztos, felnőttes, komoly személyiséggel. Tudni kell szépen járni akár 10-20 centis sarkakon. Emellett a szüleidnek is engedniük kell az állandó utazást, és ha egyesületben sportolsz, azt kb rögtön ott kéne hagynod ( a modellek csak az alakjuk miatt edzenek, így olyasmit választanak, amit a világ bármely pontján, akár otthon lehet végezni, hatásos edzésforma, de izmokat nem igazán épít, kedvelt a pilates, a futás, a jóga, aerobic, stb)
150 centiből nem lesz 1-2 éven belül 173 ( min), ráadásul az arcod sem olyan csontos, karakteres, tökéletes szimmetriájú.
Persze szerintem aranyos arcod van, szépnek számítasz, de a modellszakma nem erről szól. Ebben a szakmában semmi sem garancia a sikerre, még a megfelelő adatokkal sem.
Amúgy fotó és kifutómodell csak a komolytalanügügynökségeknél más, a normálisaknál mind2t vállalni kell.
Szépségversenyekről: én még 1 szép királynőt nem láttam. Mindegyik agyonszolizott, agyonsminkelt, átlagos testű, átlagos magasságú, a legtöbbnek az arca max átlagos, ha nem épp csúnya.... Ráadásul annyi csalás meg protekció van ott...brrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!