Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék modellkedni! De...

Szeretnék modellkedni! De csak fotó/arcmodellnek lennék jó sajnos több okból is. Szerintetek?

Figyelt kérdés

155 cm vagyok, 14 éves, épp fogyózok a "megszokott" módszerrel és megy is, 55 kg-ról egy hét alatt eddig 49re fogytam. Szerintetek mennyit kellene még fogynom, és van esélyem egyáltalán ilyen "extrém" külsővel?

képek:

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 3. 18:10
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
szép vagy,de az emo stílus nem neked való,hagyj fel vele
2009. nov. 3. 18:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esélyed rá, de a hajszíned miatt biztos elfognak utasítani. Legyen egyszínű szőke, a szivárvány színű hajak hátráltatni fognak ha itt akarsz elhelyezkedni.
2009. nov. 3. 18:45
 3/21 anonim ***** válasza:
59%

szerintem ronda vagy.

arcmodellnek sokkal szebb,különlegesebb,egyedibb arcvonású csajokat 'vesznek' fel.

inkább tanulj,amíg tudsz.

amúgy meg szégyen,hogy 14 évesen kilóg a fél p-csád és agyon van szivatva/festve a hajad.

szánalom.

és nálatok ez a nagy "egyediség"....

2009. nov. 3. 18:50
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Roxi vagy, vagy csak beraktad a képeit? :D
2009. nov. 3. 18:50
 5/21 A kérdező kommentje:
Ki?
2009. nov. 3. 18:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

szia!Én egy kicsit idősebb vok nálad(16 vok) és 1 hónapja voltam válogatáson.Be is válogattak és előttem állt minden cskhogy az utolsó pillanatban,h munkám is legyen le kellett volna perkálnom 150ezret a portfolio miatt.és azt nem tettem,mert annyira nem izgatott a dolog,csak megkerestek a városban.de am szép az arcod,de az emo stílus tényleg nem a legjobb választás.és hát egyszínű haj lenne a legjjobb választás.nem tom milyen az eredeti hajszíned?Ha szőke akk tök jó,bár sztem a kék szemedhez egy barna haj elég egyedi lenne,de sztem maradj a természetesnél :)

am hol laksz?

2009. nov. 3. 18:51
 7/21 anonim ***** válasza:
78%
Szóval csak beraktad a képeit. Amúgy nemhiszem, hogy Roxi valaha is lett volna 55 kg, mert az biztos hogy nem több 40nél :D
2009. nov. 3. 18:53
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

bocsi,de tényleg igaza van az előzőnek.én sem vok vmi nagy egyediség,de oda tényleg ilyenek kellenek.

én csináltam ezt még pár éve most 21 vok és 17 voltam mikor készült rólam pár fotó

2009. nov. 3. 18:53
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát a hajad olyan mintha műhaj lenne (tehát nem emberi hajból készült póthaj), attól biztosan megszabadítabának a modellügynökségnél. Amúgy milyen módszerrel fogytál le ilyen hamar 6 kg-t???
2009. nov. 3. 20:02
 10/21 A kérdező kommentje:

Peerszee, nem szedtem én képet sehonnét

Am köx a válaszokat, és ugy h nem eszek

2009. nov. 3. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!