Szeretnék modellkedni! De csak fotó/arcmodellnek lennék jó sajnos több okból is. Szerintetek?
155 cm vagyok, 14 éves, épp fogyózok a "megszokott" módszerrel és megy is, 55 kg-ról egy hét alatt eddig 49re fogytam. Szerintetek mennyit kellene még fogynom, és van esélyem egyáltalán ilyen "extrém" külsővel?
képek:
szerintem ronda vagy.
arcmodellnek sokkal szebb,különlegesebb,egyedibb arcvonású csajokat 'vesznek' fel.
inkább tanulj,amíg tudsz.
amúgy meg szégyen,hogy 14 évesen kilóg a fél p-csád és agyon van szivatva/festve a hajad.
szánalom.
és nálatok ez a nagy "egyediség"....
szia!Én egy kicsit idősebb vok nálad(16 vok) és 1 hónapja voltam válogatáson.Be is válogattak és előttem állt minden cskhogy az utolsó pillanatban,h munkám is legyen le kellett volna perkálnom 150ezret a portfolio miatt.és azt nem tettem,mert annyira nem izgatott a dolog,csak megkerestek a városban.de am szép az arcod,de az emo stílus tényleg nem a legjobb választás.és hát egyszínű haj lenne a legjjobb választás.nem tom milyen az eredeti hajszíned?Ha szőke akk tök jó,bár sztem a kék szemedhez egy barna haj elég egyedi lenne,de sztem maradj a természetesnél :)
am hol laksz?
bocsi,de tényleg igaza van az előzőnek.én sem vok vmi nagy egyediség,de oda tényleg ilyenek kellenek.
én csináltam ezt még pár éve most 21 vok és 17 voltam mikor készült rólam pár fotó
Peerszee, nem szedtem én képet sehonnét
Am köx a válaszokat, és ugy h nem eszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!