Elmehetnék arcmodellnek?
2011. júl. 26. 16:26
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon. Nekem meg a modellkedést mondták, h jó lennék. Bár én se nem szépnek se nem modell alkatnak nem tartom én is elgondolkoztam rajta nagyon.
2/15 anonim válasza:
Hát hallod csaje....ilyen gyönyörű szemeket ritkán lát az ember fia/lánya.
Ha a szépségedhez ész is társul (már jó jel, hogy 2 mondatot hiba nélkül leírtál, kivéve a mondatkezdő kis s), hagyd a büdös pics.ába a modellkedést, és valami értelmessel, hozzád méltó dologgal foglalkozz - a saját testükből éljenek meg a tehetségtelen, semmirekellő, ahogy angolszász területen mondják, good-for-nothing emberek.
3/15 anonim válasza:
milyen a bőrszíned??
(kissé sötétnek tűnik, mintha nem a naptól lenne.)
4/15 anonim válasza:
Háát én őszinte leszek. Sztm nem. Lehet lepontozni.. :(
5/15 anonim válasza:
Az arcod szép, de a modelleknek olyan karakteres arcuk van.
6/15 anonim válasza:
Én kifejezetten ellenzem az ötletet. Túlságosan erős az arckontúrod és a vonásaid (kissé még férfiasnak is nevehető) És az orrod sem a legszebb amit életemben láttam.
8/15 anonim válasza:
16:46 Pont ellenkezőleg a modelleknek éppenhogy nincs karaktere az arcuknak. És ez az arc gyönyörű ,de karakteres. Szóval nem ajánlom.
9/15 anonim válasza:
szerintem sem, és szerintem a sminkelési technikádon is változtatni kellene, mert a szemed nem éppen szépen van kifestve...elég lenne felül kihúzni, mert alul nem áll jól...az orrod miatt meg szerintem kizárt...bocs
10/15 anonim válasza:
szerintem is férfia az arcod. nem vagy csúnya de a modellkedéstől nagyon messze állsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!