Szeretnék modellkedni! De csak fotó/arcmodellnek lennék jó sajnos több okból is. Szerintetek?
155 cm vagyok, 14 éves, épp fogyózok a "megszokott" módszerrel és megy is, 55 kg-ról egy hét alatt eddig 49re fogytam. Szerintetek mennyit kellene még fogynom, és van esélyem egyáltalán ilyen "extrém" külsővel?
képek:
Ennek a nem evésnek meg fogod inni a levét.Egy modell akármilyen...az ügynökségen semmi mást nem hall mint hogy ne koplaljon.Amúgy meg a piercinget utálják,sok színű haj kilőve,olyan hogy arcmodell elég necces,mert nem szeretik ha csak azért tartsák a helyet neked hogy a pofidat fotózzák.Szerintem várj ezzel az ötlettel pár évet és egyél rendesen mert a szervezeted teljesen meg fog bolondulni.Inkább egyél salátát hogy legalább vitamin legyen.Amúgy testmozgás???Azt is kitalálták ám valamire.
Hidd el tudom mit beszélek,4 éve vagyok modell nekem is volt idő mikor koplaltam mint állat aztán utána nem bírtam felszedni egy kilót se mert szegény szervezetem tartalékai teljesen kimerültek.
az arcformád érdekes, szemed is szép, formája és a színe is.
de ezzel a stílussal nemfogsz kelleni az ügynökségeknek. kifutómodellnek télleg nemvagy jó, mrt nemvagy elég magas. de arcmodellnek sztem jólennél.
Szerintem egyáltalán nincs szép arcod. Nagy keskeny az állad.. a többi részhez képest.
Szóval ne haragudj, nem tudom mitől vagy elszállva így, de szerintem nézz meg pár avon-újságot például, aztán állj tükör elé, és hasonlítsd össze magad velük.
A nyomukba se érsz..
szerintem a mosolygás nem áll jól :S legalábbis ezen a képen
az állad valóban túl keskeny,sokkal karakteresebb arcú lányokat vesznek fel arcmoddellnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!