Hol tudnék modellkedni? Mindegy, hogy fotó vagy, bármi! Szerintetek lenne esélyem (kép lent)?
Figyelt kérdés
Itt vannak a képeim.Ezek mind más stílusúak.Szerintetek Ha alkalmas lennék modellnek akkor fotó vagy kifutó , esetleg szépségverseny?
2013. aug. 19. 22:54
12/16 anonim válasza:
Rendkívül alacsony vagy, és még fiatal. 13 éves korban már lehet kezdeni, de mint ahogy előttem írták már oda is 173 centinek kell lenned. Aranyos vagy, de nem vagy modellnek való.Amúgy a kutyád cuki.
13/16 anonim válasza:
Nagyon szép vagy, és szerintem lenne is esélyed, de majd ha idősebb leszel.
14/16 anonim válasza:
bárhol :D szerintem fotos szempont bol :D
15/16 anonim válasza:
nincs modell arcod és marhára alacsony vagy
16/16 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, de nem is vagy hű de szép , átlagos lány vagy . És 12/13 évesen inkább tanulással kéne foglalkoznod . Avval legalább elérhetsz valamit . Azthiszed ,hogy a modellkedés könnyű ? Így kivűlről lehet annak tűnik . De hidd el ,hogy nehezebb ,mint egy átlagos munka .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!