Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lenne esélyem modellkedni? (...

Lenne esélyem modellkedni? ( a többi lent )

Figyelt kérdés

Már voltam az angelface.nél de nem küldtem vissza a szerződést mert nagyon sokan mondták hogy csak a pénzre mennek .. és most arra gondoltam, hogy beküldöm a képeimet egy komolyabb ügynökséghez ..

méreteim :derék :60 de 58 a cél , csípő:83 , mellbőség :78,

magasság : 175 cm , kg :45

Sokszor csúfolnak hogy anorexiás vagyok .. nem vagyok az csak ilyen az alkatom bármennyit eszek sehogyan se vagyok képes hízni .. Hajam színe :szőkés -vöröses -barnás , kék szemeim vannak és szeplős vagyok ..15 éves vagyok . Képet nem nagyon merek fel tenni

2013. szept. 14. 11:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Légy szíves írjátok meg a véleményeteket :)
2013. szept. 18. 18:26
 22/27 anonim ***** válasza:
Küldhetsz :)
2013. szept. 21. 14:00
 23/27 anonim ***** válasza:
szia :) ha küldesz képet privibe, szívesen írok véleményt! :)
2013. szept. 24. 21:26
 24/27 A kérdező kommentje:
elküldtem a képeket privátban :))
2013. szept. 25. 15:49
 25/27 anonim válasza:
Na eddig pozitívak a vélemények?
2013. szept. 25. 18:57
 26/27 A kérdező kommentje:
Igen :)) Van egy emberke aki azt mondja , hogy átlagos vagyok ,meg vékony a szám , :))) de sokan mondják hogy nagy esélyem van :)) Aminek rettenetesen örülök ! Bár nem bízom el magamat , mert semmi se biztos :)) Volt olyan is aki azt mondta hízzak mert nagyon vékonyka vagyok :)) ( persze ez alapfeltétel a modellkedéshez ) :)
2013. szept. 25. 19:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia, küldheted, nekem is hasonlóak a méretem, kíváncsi vagyok :)
2013. okt. 1. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!