Ez akkor nagyon gáz?
14 vagyok és 171 cm, + még sok féle színes ősöm volt meg minden, és sokan mondják, hogy "modellkedjek" egyik bevásárlóközpontban még le is szólítottak, hogy modellkedjek o.o de a probléma, hogy én nem utálom ezt a szakmát, hanem undorodom tőle! és most nem szeretnék egy modellkedő/modellkedni akaró lányt se megsérteni, de én egyszerűen írtózom az ilyenektől, persze az tény hogy én is törekszem "a tökéletes próbababa alkatra" de csak azért hogy a tükörbe nézve azt lássam viszont akit én szeretnék ezzel szemben az a gondolat, hogy egy idegen pasi, vagy nő előtt akár félmeztelenül is pose-oljak az.... szörnyű lenne *---*, meg mellesleg én normális munkát szeretnék választani (és megint nem akarok senkit sem megsérteni)az az álmom, hogy patológus legyek (TUDOM MIT CSINÁL) *---* az álmaim munkája, mindenképpen azt szeretném csinálni, de ehhez viszont sokat kell tanulni, amit én rendszeresen meg is teszek, és érthetően kiemelt figyelmet szentelek a biológiának, és kémiának ..... fizikát nem igen szeretem de m1
tehát, szerintetek ez így összességében gáz? megpróbálkozzak a modellkedéssel, vagy élek az álmaimért? (lehet ezt inkább munka kategóriába kellett volna rakni,,, lehet, hogy majd oda is fogják tenni....)
Millió egy meg egy van az utcán, aki alkalmas lenne modellnek, mégse az. Na és? Nem kényszer. Nem akarod? Ne csináld.
Meg van csomó olyan is, aki modellségről álmodozik, igaz nyomokban sem megfelelő, de az már az ő bajuk.
Gyanítom senki nem hal bele, ha egy-egy ilyen ajánlatra elmondod, hogy nem, köszönöd a bókot, de a jövőddel más terveid vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!