Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedés, megpróbálhatom...

Modellkedés, megpróbálhatom 168 centivel és 48 kilóval?

Figyelt kérdés

[link]

Az oldal szerint "Commercial model" -nek elegendő a magasságom. Mire van szükségem? Ha egy modellkönyvvel odaállítok az megteszi? (Már ha kérik, hogy bemenjek.)

Nem tettem fel erre az életem, csak ki szeretném próbálni magam, hátha látnak bennem valamit, de ha nem, az sem lesz a világvége. :)

Tapasztalatok? (Bunkók kíméljenek!)

2013. szept. 23. 18:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Szerintem mindenképp próbáld meg.:)
2013. szept. 23. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
akkor az kamuügynökség, le fog húzni. semmiképpen se próbáld mert, mert veszítesz rajta.
2013. szept. 23. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Megpróbálni mindent meg lehet, de teljesen felesleges, előre megmondom. Kivéve, ha még nem múltál el 14 éves, mert akkor még megelőlegezik neked a magasságot, meg majd hozzá tartod a súlyod...

Commercial model nem létező fogalom. Miután minden kislány modell akar lenni újabban, van csomó magas, vékony, megfelelő arányokkal rendelkező alkalmas lány, aki ide is jó, oda is jó, majd a fene foglalkozik olyannal, aki csak egy szerepben képes helytállni. Illetve van ahol. Azok az ügynökségek a naiv kislányok/kisfiúk álmaiból élnek, elhitetik, hogy így is lehet ám karrier, ha nem is olyan... csak fizess ki nekik 200 ezret a tanfolyamra, mert anélkül ugye nem lehet. Aztán kell egy portfólió is, ami megint 150 ezer. Azt pedig nem akarod tudni, ennek mennyi a valós költsége... elég jó árréssel dolgoznak. Te meg sose profitálsz belőle, mert munkát ilyen adottságokkal majd hülyék lesznek adni neked.

Bocs, ha kegyetlen voltam, de ez egy ilyen világ. Szerintem ne pazarold ilyenekre az időd és a pénzed, más, értelmes dolgokkal is foglalkozhatsz helyette. :D Főleg, hogy még elég elhivatott se vagy, ha "nem erre tetted fel az életed". Szerintem legyél okosabb ennél. ;)

2013. szept. 23. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem hallottam még erről az ügynökségről ..168 cm.el nincs esélyed bocsi :// Bár lehet , hogy még nőni fogsz .Én vagyok 175 cm és 44 kg és én is most fogom majd megpróbálni .. :)) Ha esetleg megszeretnéd próbálni akkor az : attractive , icon , vm , visage. nál próbálkozz ! Bár a minimum 173 cm :/ Meg persze az arc is nagyon fontos
2013. szept. 24. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
értsétek már meg hogy modellnek csak a 180cm-es csajok mehetnek, dolgozd fel, és lépj tovább
2013. szept. 25. 14:06
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom hogy te mit beszél előttem lévő kommentáló ;) de 173 min . cm :) TE se nagyon érthetsz hozzá ! És amúgy meg 182 cm .er a max !!
2013. szept. 25. 15:57
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
hát képzeld el kifutóra 177 cm alatt be sem engednek
2013. szept. 25. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
Kifutóra ! de attól még ugyan úgy felveszik egy profi ügynökséghez csak legyen meg a 173 cm !!! Az meg megint más hogy milyen életkorban van mert ha 14 -15 akkor még nőhet is és ezt figyelembe veszik !
2013. szept. 25. 16:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor mit keresett Kate Moss a kifutón a 170 centijével? És Palvin Barbara a 174-el?
2013. szept. 25. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:
figyelj hány éves vagy ? mert ha 13-14 15 akkor még nőhetsz ! tavaly én is 170 körül voltam most meg 175 cm er :) Kate Moss csak azért mert küldönleges arca van meg persze jókor vannak jó helyen ( mert az utcán fedezték fel őket )
2013. szept. 25. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!