Modellkedés, megpróbálhatom 168 centivel és 48 kilóval?
Az oldal szerint "Commercial model" -nek elegendő a magasságom. Mire van szükségem? Ha egy modellkönyvvel odaállítok az megteszi? (Már ha kérik, hogy bemenjek.)
Nem tettem fel erre az életem, csak ki szeretném próbálni magam, hátha látnak bennem valamit, de ha nem, az sem lesz a világvége. :)
Tapasztalatok? (Bunkók kíméljenek!)
Megpróbálni mindent meg lehet, de teljesen felesleges, előre megmondom. Kivéve, ha még nem múltál el 14 éves, mert akkor még megelőlegezik neked a magasságot, meg majd hozzá tartod a súlyod...
Commercial model nem létező fogalom. Miután minden kislány modell akar lenni újabban, van csomó magas, vékony, megfelelő arányokkal rendelkező alkalmas lány, aki ide is jó, oda is jó, majd a fene foglalkozik olyannal, aki csak egy szerepben képes helytállni. Illetve van ahol. Azok az ügynökségek a naiv kislányok/kisfiúk álmaiból élnek, elhitetik, hogy így is lehet ám karrier, ha nem is olyan... csak fizess ki nekik 200 ezret a tanfolyamra, mert anélkül ugye nem lehet. Aztán kell egy portfólió is, ami megint 150 ezer. Azt pedig nem akarod tudni, ennek mennyi a valós költsége... elég jó árréssel dolgoznak. Te meg sose profitálsz belőle, mert munkát ilyen adottságokkal majd hülyék lesznek adni neked.
Bocs, ha kegyetlen voltam, de ez egy ilyen világ. Szerintem ne pazarold ilyenekre az időd és a pénzed, más, értelmes dolgokkal is foglalkozhatsz helyette. :D Főleg, hogy még elég elhivatott se vagy, ha "nem erre tetted fel az életed". Szerintem legyél okosabb ennél. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!