Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedéshez milyen arányok...

Modellkedéshez milyen arányok kellenek?

Figyelt kérdés

azt akarom megtudni hogy 15 éves vagyok

173 cm

59 kg

és hogy kéne-e fogynom meg mennyit mert érdekel nagyon a modellkedés és hogy kell-e portfólió és ha igen akkor rendes fotós kell vagy jó ilyen hobby fotós ismerős is?

előre köszönöm és aki még valami szükséges adatot letudna írni nagyon megköszönném! :)

2013. szept. 20. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megmondani,kép kéne az alakodról.

Persze a karakteres,fotogén arc is nagyon fontos.

Szerintem ha

-szép a bőröd

-nincsenek úszógumijaid

-fotogén vagy

-ápoltak a fogaid

-nincs műkörmöd sem festett hajad

90-60-90 alatti vagy (+/- 2cm) akkor megpróbálhatod.

Arra figyelj,hogy főleg a csípőd ne legyen nagyobb 90-cmnél,az a legfontosabb.

Szerintem jelentkezz egy modellügynökségnél,és ha látnak benned fantáziát,ingyen megcsinálják a portfóliót.

2013. szept. 20. 16:51
 2/2 Aurora117 ***** válasza:
Magasságod ok, de a súlyod szerintem sok (bár ez sok mindentől lehet pl.:csontsűsrűség, csontvastagság). Kép nélkül nem tudunk véleményt mondani. Ebben a szakmában a belső legalább olyan fontos mint a külső, úgy értem erős egyéniségnek kell lenned, talpraesettnek, hisz sokszor egyedül kell boldogulnod. Küldj képet ;)
2013. szept. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!