Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Arról álmodozom h fotómodellke...

Arról álmodozom h fotómodellkedem és magazinokban szerepelek. Hogyan kezdjek hozzá? Tudtok ügynökségeket? 21/L

Figyelt kérdés
Kb. 165 cm 57-58 kg vagyok. Hosszú barna hajam van, barna szemem, kerek arccal, telt ajkakkal. Alkatom nem egy modellalkat inkább az az átlagos. Nem karcsú, kicsit húsosabb vagyok körte alakúnak mondható(nem gurulok). Gömbölyded idomokkal, habár mellem kisméretű de formás, kerek. (fehérneműhöz) Szerintetek lenne esélyem??
2013. szept. 2. 04:46
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Ja, és kedves #27-es! Édesem ne szállj el magadtól, azért mert tudsz színészkedni és megfeleltél az etiketten még nem biztos h igazi modell vagy! :P Úgyhogy abszolút egyetértek az utánad szólóval! A nagy Tyra Banks felfigyelt már rád?? :D Nem? Sajnálatos.
2013. szept. 16. 00:33
 42/47 anonim ***** válasza:
0%

27 utáni vagyok.

Ne legyél annyira megelégedve mert le lett oltva a 27-es, mert lehet hogy nem modell, de te még annyira sem vagy. Meg nem is leszel.

2013. szept. 16. 16:47
 43/47 A kérdező kommentje:

Wow tényleg??? :D Mitől vagy te ilyen nagyokos?? :O Mégis honnan tudod te azt kiscsillag? Ne legyél benne olyan biztos, mert semmi sem biztos megsúgom ;) Csak a halál...

Én sem mondtam h nem lehet még belőled professzor, mivel ilyen "okos" vagy :P xD

2013. okt. 2. 00:44
 44/47 A kérdező kommentje:
Ja, és ha meg becsmérelni akarsz, ahhoz meg korábban kell h felkelj :) De úgy látom nagyon jó lennél az EZO TV-be tisztán látónak xDD Ha ennyire a jövőbe látsz , akkor azt is mondd már meg, h mi lesz velem 30 év múlva és hány gyerekem lesz? De nem ér hazudni ;) xD Érdekelne, köszi!
2013. okt. 2. 00:53
 45/47 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen stílussal nemhogy modell nem leszel, de még utcaseprő is alig.
2013. okt. 2. 07:25
 46/47 anonim ***** válasza:
0%
heheh, undorodom -.- na ahonnan én indultam, oda te be nem kerülsz, ja és mellesleg 173 cm + kell
2013. okt. 2. 14:23
 47/47 A kérdező kommentje:
haha hát az engem már nem nagyon izgat, ennél magasabb már úgysem leszek :D Pff utcaseprő?? Na ne röhögtess...többre fogom vinni mint gondolnád, csak várd ki nagyszájú...Te talán meg elmehetnél politikusnak észt osztani...bár h kinek milyen stílusa van, az már nem ide tartozik úgyhogy inkább maradj csöndben! Én itt lezártam a témát, értelmetlen vitákat nem folytatok kötözködő beképzelt emberekkel, kapsz egy lefelé mutató kezet aztán mehetsz gyalog! Ha a hülyeség fájna egyeseknek már az intenzíven lennének -.- Na szervusz
2013. okt. 3. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!