Arról álmodozom h fotómodellkedem és magazinokban szerepelek. Hogyan kezdjek hozzá? Tudtok ügynökségeket? 21/L
el kell,hogy keserítselek.
egyrészt alacsony vagy, és "kövér" a modellszakmához. igaz a victoria's secret modelleknél találni 55 kiló környékén levőt, de a realitás talaján maradva ez nem játszika lehetőségeid közt. plus size modellnek meg vékony vagy.
a körte alkat alapból nem nyerő, vagy legyél piszkafa, vagy legyen melled is, vagy legalább ne legyél combos...
az átlagos lányokból nem lesznek modellek, az a gond. az unisex arcú,semmitmondó, vagy az extra csinos lányok esélyesek, az átlagosak semmiképp.
másrélszt pedig öreg is vagy.
de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkozhatnál,de falusi rendezvényeknél többre ne nagyon számíts.
Nekem küldhetsz képet, én megírom a véleményem!
23/L
az eszed meg van hozzá ;D
amugy kövérként nem annyira esélyes
Èdesem, álmodozni mindenki tud, tenni érte annál kevesebben!!
Èn modell vagyok, castingok soràn kerültem be Horváth Èvi és Dukai Regi oktatására..és meg kell hogy mondjam nem volt egyszerű megfeleni...! Egyébként 172 cm vagyok és 49 kg...de hála istennek nekem ez genetika(ehetek bármit) . De ott a suliba szinészkedéstől kezdve az etiketten át mindent megkellett tanulni!
Ezeket a IGAZImodellek tudják csak igazán végigcsinálni!
29...nem én nem beképzelt vagyok csak reálisan gondolkodom! ;)
28...ùgylátszik neked semmi közöd nincs a modellkedés világához..;) van valami abba amit irtál , de csak nagyon kis % ban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!