Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Arról álmodozom h fotómodellke...

Arról álmodozom h fotómodellkedem és magazinokban szerepelek. Hogyan kezdjek hozzá? Tudtok ügynökségeket? 21/L

Figyelt kérdés
Kb. 165 cm 57-58 kg vagyok. Hosszú barna hajam van, barna szemem, kerek arccal, telt ajkakkal. Alkatom nem egy modellalkat inkább az az átlagos. Nem karcsú, kicsit húsosabb vagyok körte alakúnak mondható(nem gurulok). Gömbölyded idomokkal, habár mellem kisméretű de formás, kerek. (fehérneműhöz) Szerintetek lenne esélyem??
2013. szept. 2. 04:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
küldj képet. arcról, de nekem küldhetsz testről is ha gondolod:D
2013. szept. 2. 12:48
 22/47 anonim ***** válasza:
92%

el kell,hogy keserítselek.

egyrészt alacsony vagy, és "kövér" a modellszakmához. igaz a victoria's secret modelleknél találni 55 kiló környékén levőt, de a realitás talaján maradva ez nem játszika lehetőségeid közt. plus size modellnek meg vékony vagy.

a körte alkat alapból nem nyerő, vagy legyél piszkafa, vagy legyen melled is, vagy legalább ne legyél combos...

az átlagos lányokból nem lesznek modellek, az a gond. az unisex arcú,semmitmondó, vagy az extra csinos lányok esélyesek, az átlagosak semmiképp.

másrélszt pedig öreg is vagy.

de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálkozhatnál,de falusi rendezvényeknél többre ne nagyon számíts.

2013. szept. 2. 13:44
 23/47 anonim válasza:
100%
Énvagyok az elsö három kommentelö. Csak egy sima képre gondoltam. Hogy komolyabb véleményt tudjak irni :)
2013. szept. 3. 03:41
 24/47 anonim ***** válasza:
én meg a 11-es,és igazán küldhetnél képet,lehet hogy tényleg nagyon szép vagy,mi meg itt lehúzunk a kommentekkel:D
2013. szept. 3. 08:10
 25/47 anonim ***** válasza:

Nekem küldhetsz képet, én megírom a véleményem!

23/L

2013. szept. 3. 10:04
 26/47 anonim válasza:

az eszed meg van hozzá ;D

amugy kövérként nem annyira esélyes

2013. szept. 4. 10:57
 27/47 anonim válasza:
20%

Èdesem, álmodozni mindenki tud, tenni érte annál kevesebben!!

Èn modell vagyok, castingok soràn kerültem be Horváth Èvi és Dukai Regi oktatására..és meg kell hogy mondjam nem volt egyszerű megfeleni...! Egyébként 172 cm vagyok és 49 kg...de hála istennek nekem ez genetika(ehetek bármit) . De ott a suliba szinészkedéstől kezdve az etiketten át mindent megkellett tanulni!

Ezeket a IGAZImodellek tudják csak igazán végigcsinálni!

2013. szept. 4. 23:48
 28/47 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó, az igazi modell általában nem 172 centi és nem Horváth Èva és Dukai Regina oktatja hanem felfigyel rá egy top10-es ügynökség és küldi dolgozni.
2013. szept. 5. 14:27
 29/47 anonim ***** válasza:
A 27-es egy kissé beképzelt. :P
2013. szept. 5. 20:35
 30/47 anonim válasza:

29...nem én nem beképzelt vagyok csak reálisan gondolkodom! ;)

28...ùgylátszik neked semmi közöd nincs a modellkedés világához..;) van valami abba amit irtál , de csak nagyon kis % ban :)

2013. szept. 6. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!