Arról álmodozom h fotómodellkedem és magazinokban szerepelek. Hogyan kezdjek hozzá? Tudtok ügynökségeket? 21/L
Kedves kommentelők!
Küldenék én képet, de legyetek szívesek visszaválaszolni vmit, csak hogy képben legyek, mennyi esélyem van stb., mert az előbb is küldtem vkinek képet, de az illető nem reagált vissza semmit...
Miért, mi érdekeljen basszus, ha modellkedni akarsz?
Komolyan 21 éves vagy? Mert inkább 11-12-nek hinnélek a stílusod alapján, ráadásul tök irreális az elképzelésed.
Én is 165 cm vagyok, 49 kiló, és még én is túl "duci" lennék a modellkedéshez, arról nem is beszélve, hogy 170 cm alatt szóba sem állnak az emberrel. Ez a kifutó.
A fotózás kicsit más, de oda meg az arc az alfája és ómegája mindennek, szóval akkor szerinted miért is kérdezi ezt mindenki?
Kifutóra magas vékony lányokat keresnek. Nem elég, ha szép vagy. MARAD A FOTÓ.
De! Légy óvatos! Sok a lehúzós ügynökség. Ha pénzt kérnek portfólió címén felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!