Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Arról álmodozom h fotómodellke...

Arról álmodozom h fotómodellkedem és magazinokban szerepelek. Hogyan kezdjek hozzá? Tudtok ügynökségeket? 21/L

Figyelt kérdés
Kb. 165 cm 57-58 kg vagyok. Hosszú barna hajam van, barna szemem, kerek arccal, telt ajkakkal. Alkatom nem egy modellalkat inkább az az átlagos. Nem karcsú, kicsit húsosabb vagyok körte alakúnak mondható(nem gurulok). Gömbölyded idomokkal, habár mellem kisméretű de formás, kerek. (fehérneműhöz) Szerintetek lenne esélyem??
2013. szept. 2. 04:46
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
hát ilyen befutott modell már biztos nem,egyrészt a méreteid miatt,másrészt mert a híres modelleket már tizenévesen felfedezik,esetleg egy ilyen középkategóriás ruhakatalógusba lenne esélyed,de így méretek alapján azért még nem lehet eldönteni.küldhetnél képet nekem is ha gondolod:))
2013. szept. 2. 09:55
 12/47 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj képet az arcodról légyszi.
2013. szept. 2. 10:02
 13/47 A kérdező kommentje:

Kedves kommentelők!

Küldenék én képet, de legyetek szívesek visszaválaszolni vmit, csak hogy képben legyek, mennyi esélyem van stb., mert az előbb is küldtem vkinek képet, de az illető nem reagált vissza semmit...

2013. szept. 2. 10:11
 14/47 anonim ***** válasza:
De hiába írod le, hogy barna a hajad meg hogy telt az ajkad, meg hogy hány kiló vagy, ezek alapján még lehetsz nagyon csúnya meg nagyon szép is. Nem lehet ezt így megítélni.
2013. szept. 2. 10:12
 15/47 A kérdező kommentje:
Egyébként miért az arcom érdekel mindenkit? :)
2013. szept. 2. 10:14
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyértelmű, hogy a testalkatodnak semmi köze a modellekhez a leírás alapján. Így más esélyed nincs.
2013. szept. 2. 10:19
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Miért, mi érdekeljen basszus, ha modellkedni akarsz?

Komolyan 21 éves vagy? Mert inkább 11-12-nek hinnélek a stílusod alapján, ráadásul tök irreális az elképzelésed.

Én is 165 cm vagyok, 49 kiló, és még én is túl "duci" lennék a modellkedéshez, arról nem is beszélve, hogy 170 cm alatt szóba sem állnak az emberrel. Ez a kifutó.

A fotózás kicsit más, de oda meg az arc az alfája és ómegája mindennek, szóval akkor szerinted miért is kérdezi ezt mindenki?

2013. szept. 2. 10:31
 18/47 anonim ***** válasza:

Kifutóra magas vékony lányokat keresnek. Nem elég, ha szép vagy. MARAD A FOTÓ.

De! Légy óvatos! Sok a lehúzós ügynökség. Ha pénzt kérnek portfólió címén felejtős.

2013. szept. 2. 10:41
 19/47 anonim ***** válasza:
Nagyon alacsony vagy, meg már idős is ahhoz hogy elkezdd.
2013. szept. 2. 11:27
 20/47 anonim ***** válasza:
nekem is küldj képet :) válaszolni fogok haljak meg :D
2013. szept. 2. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!