Arról álmodozom h fotómodellkedem és magazinokban szerepelek. Hogyan kezdjek hozzá? Tudtok ügynökségeket? 21/L
Figyelt kérdés
Kb. 165 cm 57-58 kg vagyok. Hosszú barna hajam van, barna szemem, kerek arccal, telt ajkakkal. Alkatom nem egy modellalkat inkább az az átlagos. Nem karcsú, kicsit húsosabb vagyok körte alakúnak mondható(nem gurulok). Gömbölyded idomokkal, habár mellem kisméretű de formás, kerek. (fehérneműhöz) Szerintetek lenne esélyem??2013. szept. 2. 04:46
2/47 A kérdező kommentje:
Jó, de úgy értem kifejezetten nekem! Ezekkel a paraméterekkel...
2013. szept. 2. 05:15
3/47 anonim válasza:
a magasságod egy kicsit kicsi de am nevészes, szerintem van esélyed :)
4/47 anonim válasza:
Am én vagyok az els9 kommentelö is és az utolso is :)de ha lenne egy kép rolad akor könnyebb lenne ezt megmondani :)
5/47 A kérdező kommentje:
Van képem, de nem tudom milyen képre gondolsz...
2013. szept. 2. 05:44
6/47 anonim válasza:
Az aranyaid nem rosszak,kuldj egy kepet az arcodrol es megmondom vane eselyed vagy sem.:)
7/47 A kérdező kommentje:
Hova küldjem privátba?
2013. szept. 2. 06:24
8/47 A kérdező kommentje:
Jó, elküldtem egy képet üzenetbe.
2013. szept. 2. 06:58
9/47 anonim válasza:
Hát, bocsi, de szerintem ilyen adatokkal nem vesznek fel modellnek senkit, mert oda egyrészt a magasakat, másrészt meg a nagyon soványakat keresik.
10/47 A kérdező kommentje:
hááát ezzel vitatkoznék, de kössz :D semmi baj, nem is azt mondtam h topmodell akarok lenni...
2013. szept. 2. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!