Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Arról álmodozom h fotómodellke...

Arról álmodozom h fotómodellkedem és magazinokban szerepelek. Hogyan kezdjek hozzá? Tudtok ügynökségeket? 21/L

Figyelt kérdés
Kb. 165 cm 57-58 kg vagyok. Hosszú barna hajam van, barna szemem, kerek arccal, telt ajkakkal. Alkatom nem egy modellalkat inkább az az átlagos. Nem karcsú, kicsit húsosabb vagyok körte alakúnak mondható(nem gurulok). Gömbölyded idomokkal, habár mellem kisméretű de formás, kerek. (fehérneműhöz) Szerintetek lenne esélyem??
2013. szept. 2. 04:46
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
tisztességes munka luxus? am meg esélytelen picike vagy, és 90-60-90 méretek kellenek
2013. szept. 6. 16:38
 32/47 anonim ***** válasza:
27, több közöm van hozzá mint gondolnád.
2013. szept. 6. 17:21
 33/47 anonim ***** válasza:
44%
27-es: ha megengeditek, hogy beszálljak a veszekedésbe.... modellsuli? tehát akárcsak a balettosok, úgy tanultad ki a sulit, hogy magasról lesz*rtad, hogy 1 ft nyugdíjat sem fogsz kapni, 26 éves korod után szarnak sem fogsz kelleni, és szépen kidobnak a kukába mint egy elhasznált tampont? :) hát sok sikert, mikor én ledoktorálok és sebész leszek, (2 év mulva) és havi 400K lesz a fizetésem, addig te élsz a jó sok fizudból ÉS akkor mikor kiöregszel szépen visszasírod majd azt a pénzt, -.- szerintem szánalmas vagy, én is lehetnék modell (173cm, 87-59-90) de nem leszek, mert az NEM egy munka, hanem egy hobbi és aki munkának nevezi az bolond
2013. szept. 6. 18:59
 34/47 anonim ***** válasza:
de mért nem küldi már a képet?:D
2013. szept. 6. 19:11
 35/47 anonim ***** válasza:
64%
33-as, te meg a másik véglet vagy, aki semmit nem tud a szakáról és felsőbbrendűnek hiszi magát azért mert szerinte magasztosabb meg értékesebb pályát választott amikor szerinte tehetné az egyszerűbbet is (pedig nem, 173 cm még mindig nem valami magas, nem is beszélve egyéb tulajdonságokról). Nem egypólusú a világ, a modellek ugyanúgy kiveszik a részüket az élet körforgásából, és a sikeres modellek bőven harmincon túl tevékenykedhetnek, és egy jó modellkarrier után fényévekkel egyszerűbb elhelyezkedni a divat és médiaiparban (vagy akármilyen más területen), cégeket alapítani mint átlagemberként. Már csak a név miatt is. Igaz hogy sok lemondással és gürcöléssel jár és mint fizikálisan mint mentálisan fárasztó, de szerintem az a bolond akinek ha van lehetősége ilyesmire (nem úgy mint neked) akkor demagóg módon azt választja hogy évekig tanul és utána gürcöl potom pénzért (mert nehogy azt hidd hogy te annyit fogsz keresni ami elég lesz magad és a családod eltartására) és szépen lassan tönkremegy. Respect!
2013. szept. 6. 20:38
 36/47 anonim ***** válasza:
52%

akkor mondj ilyet, ha ismersz! amíg nem ismersz semmi biztos alapon nem jellemezhetsz engem....

100 ból 1 modell lesz híres, és ők sem a "nagy szépségük" miatt, hanem mert pl.: Barbi 169 cm, viszont a szülei pénzesek, és úgymond "adományoztak" a modellügynökségnek néhány szívességért cserébe.... :) (de az egész világban ez megy) szomorú de igaz!

válassz jobb kariert

2013. szept. 6. 21:16
 37/47 anonim ***** válasza:
Barbi korántsem 169 centi. Ha már vissza akarsz vágni nem ártana jobba informálódnod.
2013. szept. 6. 22:07
 38/47 A kérdező kommentje:
Hűha! Úgy látom nagyon kemény kommentek érkeztek be a távollétemben! :D Mi van, már meg kell ölni egymást mert nem mindenki ugyanazon a véleményen van?? Na de kérem:D Én egy szóval nem mondtam h legyen itt civakodás azért mert senki nem tud egyetérteni senkivel...-.- Ja, és ahogy a kérdésemben is szerepel FOTÓmodell szeretnék lenni és NEM kifutó vagy topmodell! Egyesek igazán odafigyelhetnének a kérdésre, nem pedig csak a szátokat kéne tépni és egymás hajtépésével foglalkozni na meg mások becsmérlésével! Tudni illik egyáltalán nem vagyok kövér sem csúnya de azért köszönöm kedves kommentelők a (le)építő és romboló kritikákat még azoktól is akiknek úgymond finguk sincs a témáról! De a hülyeségre és a fikázásra van eszük! Hát gratulálok őszintén! Egyes előttem szóló emberkéknek üzenném, h tanuljanak meg engedni és kompromisszumot kötni, és ne álljanak le vitázni csak szimpla beképzeltségből, v csupán azért, mert azt gondolják igazuk van, holott lehet h nincs is...de azért mint a bíróságon elkezd mindenki tiltakozni xD Tudjátok okos enged szamár szenved:D Néha jobb csöndben maradni ez nem a kerekasztal emberek! Egyébként is, maradjunk annyiban h lehet az embernek véleménye de maradjunk a témánál és vonatkoztassunk el már-már a másik külsejére specializálódva. Láttam én már húsosabb, "kövérebb" modelleket is az átlagnál magazinokban szerepelni, tehát az elképzeléseitek és állításotok nem mindig tükrözik a valóságot ;). A mai világban már nem csak a csontsoványok és a colos felhőkarcoló magasságú nők érvényesülhetnek! Lehet h én pici vagyok az elvárásokhoz képest és kövér is de senki ne alkosson képet rólam amíg nem látott! Mert mivel egyikőtök sem látott még, de itt jegyezném meg, h nem fogok egyesével képeket küldözgetni mindenkinek (van akinek csak az élvezet kedvéért) nem őrültem meg, aki kíváncsi rám megtekinthet a közösségi oldalakon! Papp Emesének hívnak! Még valami: és igen! 21 éves vagyok ma holnap 22! De van itt olyan akinek a felfogása nagyon gyerekes és a kora még a 18-as álomhatárt sem éri el! (és még engem gondol 11-12 évesnek -.-)Nem baj, én bárkit szívesen meghallgatok gyerekeket, "felnőtteket" egyaránt! :) Egy valamit nem értek: nem nevezem meg az illetőt aki azt állítja az eszem meg van hozzá, csak annyit kérdeznék: MIÉRT a modellek talán buták? Vagy okosak? Lehet az előbbit vallod, DE téveszme h aki modell az hülye is!! Igazából oly mindegy, aki az akar lenni annak nem kell IQ bajnoknak lennie ugyan már! Habár ha TE kedves hozzászóló szerinted ész kell hozzá, és meg is van az eszem ahhoz, köszönöm szépen a bókot, ezt annak vettem! ;D Bár nálad senki nem lehet okosabb, mert neked meg van az a képességed h ismeretlenül meg tudod állapítani kinek mennyi esze van xDDD Egyébként nem ez itt a lényeg...
2013. szept. 15. 23:55
 39/47 A kérdező kommentje:
*NE vonatkoztassunk (bocsánat kihagytam a ne szócskát:P)
2013. szept. 16. 00:00
 40/47 A kérdező kommentje:
Kedves #31-es! Miért, a modellkedés talán nem tisztességes munka? :O Ha szted nem, érdekelne nálad mi számít annak? De márpedig az...valakinek csak hobbi, valakinek pedig komoly munkalehetőség! Nekem nem. Nekem ez olyas vmi amit ki szeretnék próbálni, de nem ez a leghőbb vágyam. Attól még kipróbálni ki lehet. Fotózkodni senki sem lehet elég idős! Ne felejtsük el, a méreteimet nem írtam le, hiába mond itt mindenki számokat! Testalkatomból meg azt nem lehet leszűrni!
2013. szept. 16. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!