Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Vékony lányok! Titeket ez nem...

Vékony lányok! Titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés

Titeket nem zavarnak az ilyen postok?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én sosem szidtam a kövér nőket, sőt ha mindig sajnáltatják magukat még védem is őket, hogy jaj dehogy vagy kövér... Az összes ducibb ismerősöm ilyeneket tesz ki állandóan, és minden vékony nőt le gebéznek. Engem ez már nagyon idegesít, vissza kellene vágni nekik valamilyen posttal. De most komolyan ennyire irigyek lennének? Én sosem vagyok pl elfoglalva a súlyommal, ők meg egyfolytába... Ha van ötletetek, mivel vághatunk vissza írjátok.:)

2013. aug. 4. 02:06
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Én nem merem magamnak vékonynak vallani, sőt... Én magamat kifejezetten ducinak tartom. (173 cm 60 kg)

Viszont az ismerősök, rokonok többsége vékonynak mond. Szüleim szerint, testvérek szerint, párom szerint, az összes barát szerint és úgy általában ha szóba jön ,,félismerősök", távolabbi ismerősök körében az alkatom, beszélgetésünk során, ők is azt mondják, hogy vékony vagyok.

Én nem tudom mi az igazság, mindenesetre sehova nem tudom sorolni magam, és engem is tönkretettek ezek a dolgok, mert állandóan fogyókúrázok és most 56 a célom. Össze vagyok zavarodva emiatt a beteg világ miatt. Viszont én is gyűlölöm az ilyen posztokat, amikor egy képen valóban kövér hölgyek feszítenek, és azzal bizonygatják, hogy ők mennyire ,,egészségesek", ,,szépek'' stb.-Ez szánalmas. És nem értem, miért nem ,,létezik'' valóban az arany középút, ami se nem ,,telt", se nem az egyik képen látható, a valóban betegesen sovány nő. Itt most arra gondolok, hogy egy nő legyen karcsú, vékony legyen a dereka, legyen kecses, de legyen egy kis feneke, melle, és a lábának sem kell annyira vékonynak lennie, mint egy 8 éves átlagos kislánynak. Amire én gondolok a 3. képen lévő hölgy még belefér, de annál ducibb már nem.

Engem egyébként vékony és duci lányok is szoktak lenézően végignézni az utcán, buszon, de nem jellemző a vékonyabbakra, az a ritkább.

Inkább azt vettem észre, ha egy kövér csaj ül velem szembe a metrón és végigmér, azzal a ,,dögölj meg te r....c" pillantással.

Volt már olyan, hogy az utcán teljes erőből meg is lökött egy ilyen kaliberű csaj. Látszott, hogy szándékos volt.

Nekem is nagyon rosszul esik ez a viselkedés, és nem tehetek róla, egyszerűen irritál, mikor egy nálam 20-30 kg-val több csaj zabál, és magasról tesz arra, ahogy kinéz. Ha meg valaki megjegyzi, hogy kövér, akkor vagy duplán visszavág, vagy legyint egyet és idegesítően vihog.

Nagyon zavar, mikor én itt vagyok pl, sokkal kevesebb kilóval és még így is teszek érte, hogy ennél vékonyabb, szebb és csinosabb legyek.

2015. okt. 28. 09:30
 42/42 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, jav: magamnak= magamat...:D
2015. okt. 28. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!