Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok titeket mi zavar a...

Lányok titeket mi zavar a legjobban egy férfi arcban? (Többi alul)

Figyelt kérdés
Főleg lányokhoz szól ez a kérdés! Mennyire zavaró ha egy fiúnak kicsit nagyobb az orra mint az átlagnak? Rengetegen ugratnak az orrom miatt de csak ez az egy gondom van. Rendszeresen kondizok,sportolok olyan testalkatom van amire sokan csak vágynak, 190cm magas vagyok és férfiasak a vonásaim. Ez az egyetlen dolog ennyire befolyásolja a hölgyeket?
2013. ápr. 23. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
A barátomnak is kicsit nagyobb az orra és egyáltalán nem zavar.
2013. ápr. 23. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem, ha úgy van ahogy mondod, a lányok le se fogják sz*rni az orrod:))
2013. ápr. 23. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Én direkt szeretem, ha egy pasinak karakteres arca van. Férfinak ne legyen szabályos babaarca. legalábbis szerintem.

Amúgy még senkitől nem hallottam, hogy ilyenen akadt volna fent, ha egyébként minden más tetszett neki.

2013. ápr. 23. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak ezzel az egy dolog zavar magamban, tudom senki sem tökéletes de ez akkor is nagyon zavaró. Azóta idegesít amióta a "haverjaim" ezt nagyon kiszúrták (már nem volt kit ba*ztatni) csak oldalprofilból lehet észrevenni, de ott nagyon.
2013. ápr. 23. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm kifejezetten a nagy orrú pasikra bukik. :) Szerintem ha a többi okés rajtad, ez nem lesz gond senkinek.
2013. ápr. 23. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna. Egy férfinak még kifejezetten jól is tud állni, ha nem kis pisze orra van. ;)

A húgom például kifejezetten a nagy orrú férfiakra bukik. :)

2013. ápr. 24. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem kimondottan tetszik, karakteres lesz tőle az arc
2013. ápr. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!