Vékony lányok! Titeket ez nem zavar?
Titeket nem zavarnak az ilyen postok?
Én sosem szidtam a kövér nőket, sőt ha mindig sajnáltatják magukat még védem is őket, hogy jaj dehogy vagy kövér... Az összes ducibb ismerősöm ilyeneket tesz ki állandóan, és minden vékony nőt le gebéznek. Engem ez már nagyon idegesít, vissza kellene vágni nekik valamilyen posttal. De most komolyan ennyire irigyek lennének? Én sosem vagyok pl elfoglalva a súlyommal, ők meg egyfolytába... Ha van ötletetek, mivel vághatunk vissza írjátok.:)
Csak az irigység teszi! És dühösek amert éhesek! ;)
Mi bármit felvehetünk? Igen!
Bármit megehetünk? Igen!
Jól érezzük magunkat a bőrünkben? Igeeen :D
Tegyék csak ki a hülye posztjaikat, mit érnek el vele? Maximum annyit, hogy a hozzájuk hasonló duci lányok belájkolják és megosztják a képeket. Talán még pár fiú is, de érdekes módon az utcán mégis minket néznek meg. Ugyanis nincs is szebb látvány egy hosszú, vékony lábú, nagyon karcsú, törékeny nőnél. És ezen egy duci csaj sem tud változtatni! ;)
És ezektől a posztoktól csak méginkább nő az önbizalmam, hiszen vicces, ahogy ők bosszankotnak ezen, és a szomorúságukat gonoszsággal akarják elfedni! Hahahaa
A 166 centimhez 44 kiló vagyok, de nem azért mert anorexiás vagyok, vagy éheztetem magam - imádok enni :P - egyszerűen csak ilyen a testalkatom. Hiába problémáznék rajta, ha egyszerűen semmi rendellenességem nincsen, ez van, kész.
Az általad említett posztok többé-kevésbé nekem is bökik a csőrömet. Ugyanakkor mint mindent, ezt a témát is nagyon sok szempontból meg lehet vizsgálni. Vannak duci nők, akiken tényleg nem mutat rosszul egy kis felesleg, vagy pedig betegség miatt túlsúlyosak, ők mégis rondának látják magukat, és semmi önbizalmuk nincs - feléjük tényleg azt kellene sugallni, hogy az égvilágon semmi gond nincs a súlyukkal, csak épp nem úgy, hogy a vékony nőket közben meg lenézik... Aztán vannak az igénytelen, "egész nap zabálok és nem mozgok semmit" típusú nők. Na, nekik NEM kell semmilyen módon sem növelni az önbizalmukat. Nem baj, ha érzik, hogy amit csinálnak, az egészségtelen, és nem is valami esztétikus. Feléjük ne sugallják, hogy nekik nem kell változtatni, azt meg pláne ne, hogy le kell nézni a vékonyabbakat...
22:46 köszönöm,eddig tőled olvastam a legpozitívabb hozzászólást,örülök hogy vannak akik így gondolkodnak(én egyik kategória sem vagyok,csak van egy barátnőm aki szintén nem tud hízni,és egy nővérem aki mást ne is tud egy betegség miatt)
19L
A képeken látható nők egyáltalán nem ducik: van mellük és fenekük, de nem látsz rajtuk hurkákat!Akik ezeket a postokat csinálják azok a saját maguk lelkét nyugtatják ezzel!És egyáltalán nem kéne ,,viccelődni" a képeken látható vékony lányokkal,mert ők betegek,modellkednek és rákényszerítik őket a fogyásra!
Megnézném azt a postot amikor egy betegség miatt elhízott embert szapulnának, hogy esne nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!