Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Vékony lányok! Titeket ez nem...

Vékony lányok! Titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés

Titeket nem zavarnak az ilyen postok?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én sosem szidtam a kövér nőket, sőt ha mindig sajnáltatják magukat még védem is őket, hogy jaj dehogy vagy kövér... Az összes ducibb ismerősöm ilyeneket tesz ki állandóan, és minden vékony nőt le gebéznek. Engem ez már nagyon idegesít, vissza kellene vágni nekik valamilyen posttal. De most komolyan ennyire irigyek lennének? Én sosem vagyok pl elfoglalva a súlyommal, ők meg egyfolytába... Ha van ötletetek, mivel vághatunk vissza írjátok.:)

2013. aug. 4. 02:06
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
60%

Csak az irigység teszi! És dühösek amert éhesek! ;)

Mi bármit felvehetünk? Igen!

Bármit megehetünk? Igen!

Jól érezzük magunkat a bőrünkben? Igeeen :D

Tegyék csak ki a hülye posztjaikat, mit érnek el vele? Maximum annyit, hogy a hozzájuk hasonló duci lányok belájkolják és megosztják a képeket. Talán még pár fiú is, de érdekes módon az utcán mégis minket néznek meg. Ugyanis nincs is szebb látvány egy hosszú, vékony lábú, nagyon karcsú, törékeny nőnél. És ezen egy duci csaj sem tud változtatni! ;)

És ezektől a posztoktól csak méginkább nő az önbizalmam, hiszen vicces, ahogy ők bosszankotnak ezen, és a szomorúságukat gonoszsággal akarják elfedni! Hahahaa

2013. aug. 5. 22:37
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

A 166 centimhez 44 kiló vagyok, de nem azért mert anorexiás vagyok, vagy éheztetem magam - imádok enni :P - egyszerűen csak ilyen a testalkatom. Hiába problémáznék rajta, ha egyszerűen semmi rendellenességem nincsen, ez van, kész.

Az általad említett posztok többé-kevésbé nekem is bökik a csőrömet. Ugyanakkor mint mindent, ezt a témát is nagyon sok szempontból meg lehet vizsgálni. Vannak duci nők, akiken tényleg nem mutat rosszul egy kis felesleg, vagy pedig betegség miatt túlsúlyosak, ők mégis rondának látják magukat, és semmi önbizalmuk nincs - feléjük tényleg azt kellene sugallni, hogy az égvilágon semmi gond nincs a súlyukkal, csak épp nem úgy, hogy a vékony nőket közben meg lenézik... Aztán vannak az igénytelen, "egész nap zabálok és nem mozgok semmit" típusú nők. Na, nekik NEM kell semmilyen módon sem növelni az önbizalmukat. Nem baj, ha érzik, hogy amit csinálnak, az egészségtelen, és nem is valami esztétikus. Feléjük ne sugallják, hogy nekik nem kell változtatni, azt meg pláne ne, hogy le kell nézni a vékonyabbakat...

2013. aug. 5. 22:46
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

22:46 köszönöm,eddig tőled olvastam a legpozitívabb hozzászólást,örülök hogy vannak akik így gondolkodnak(én egyik kategória sem vagyok,csak van egy barátnőm aki szintén nem tud hízni,és egy nővérem aki mást ne is tud egy betegség miatt)

19L

2013. aug. 5. 23:01
 34/42 anonim ***** válasza:
Örülök, ha elnyerte a tetszésedet a válaszom:)
2013. aug. 5. 23:30
 35/42 anonim ***** válasza:
86%
Én gyerekkorom óta vékony vagyok, genetika, nem tehetek róla. Az iskolában rengeteget piszkáltak érte, még a tanárok is elejtettek pár "vicces" megjegyzést. Emiatt folyton rondának éreztem magam, önbizalom hiányos voltam. Azóta felnőttem, és örülök hogy vékonyak a lábaim,a derekam, jól állnak a szoknyák, ruhák stb. Néha még most is jönnek megjegyzések, hogy elfúj a szél meg csont és bőr vagyok, de nem foglalkozok vele. Érdekes, a kövérek simán lealázhatják a vékonyakat, mert nekik szabad, de ha fordítva lenne, úgy már milyen igazságtalan..
2013. aug. 6. 02:16
 36/42 anonim válasza:
100%
"Én a fúj anorexiás"kommentektől kapok már hidegrázást.Ez egy súlyos betegség és aki ebben szenved annak komoly segítség kell nem pedig lefujjogás.A szépsség pedig nem csak a kilóktól függ,magunkból kell kihozni a legtöbbet és nem másokat szidalmazni a külsejük miatt.Ezen kívül ott van egy arc,személyiség,stílus amik szintén fontosak.:)
2013. aug. 6. 18:01
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoló véleményét is osztom. Engem konkrétan a két legjobb barátnőm is anorexiásnak titulált. Nyilván nem akartak megsérteni, viszont annyira zavar már ez az iszonyú tudatlanság, emberek, az anorexia egy súlyos pszichés eredetű betegség! Az egyik barátnőmmel több ízben megpróbáltam ezt megbeszélni, a válasza nagyjából annyi volt, hogy ne hisztizzek már, megérdemlem. Meg sem próbáltam vitatkozni vele. Úgy érzem, ezen a téren azért feszül közöttünk egy kis ellentét.
2013. aug. 6. 22:39
 38/42 anonim ***** válasza:
85%

A képeken látható nők egyáltalán nem ducik: van mellük és fenekük, de nem látsz rajtuk hurkákat!Akik ezeket a postokat csinálják azok a saját maguk lelkét nyugtatják ezzel!És egyáltalán nem kéne ,,viccelődni" a képeken látható vékony lányokkal,mert ők betegek,modellkednek és rákényszerítik őket a fogyásra!

Megnézném azt a postot amikor egy betegség miatt elhízott embert szapulnának, hogy esne nekik...

2013. aug. 7. 12:26
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok vékony/gebe/akármi (173 cm, 60 kg), mégis felidegesítenek ezek a posztok rohadtul. Főleg mert hazugság. Azt szeretik, ha lapos a hasunk (pici poci elmegy), azt, hogy legyünk "teltek", pedig arra értik hogy legyen kerek mellünk és seggünk :D (ami ki tudja, mennyire kivitelezhető éppenséggel) Meg amúgy is ízlésfüggő, de a nagy átlagnak ez tetszik. Azért vannak elfoglalva a súlyukkal mert zavarja őket... csak nem értem, miért ne lehetne lefogyni akkor. Egyik csaj is RÁM irigy (mivel vagy 20 kilóval több mint én) Kérdeztem, őőőő nem tud lefogyni. Ja, hát literes fagyikkal és gyorskajával én se tudnék. :)
2013. aug. 8. 06:51
 40/42 anonim ***** válasza:
Mi ebbe a rossz? Ezek a csajok a fotókon nagyon jók.
2013. nov. 30. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!