Vékony lányok! Titeket ez nem zavar?
Titeket nem zavarnak az ilyen postok?
Én sosem szidtam a kövér nőket, sőt ha mindig sajnáltatják magukat még védem is őket, hogy jaj dehogy vagy kövér... Az összes ducibb ismerősöm ilyeneket tesz ki állandóan, és minden vékony nőt le gebéznek. Engem ez már nagyon idegesít, vissza kellene vágni nekik valamilyen posttal. De most komolyan ennyire irigyek lennének? Én sosem vagyok pl elfoglalva a súlyommal, ők meg egyfolytába... Ha van ötletetek, mivel vághatunk vissza írjátok.:)
"nem értem sokaknak miért nem evidens hogy van átmenet a betegesen sovány és a kövér között."
Na látod ezt én sem értem!!! Ebből is látszik hogy akik ezeket a posztokat csinálják meg beszólnak csak irigyek! Nekem beszólhatna bárki magasról tennék rá! Ugyanis nem vagyok se nem kövér se nem betegesen vékony. Pont jó. 173 cm vagyok 60 kiló. Edzek rendszeresen van fenekem, feszes vagyok. Úgyhogy ha valaki beszól erre az 100 % hogy irigy, mi másért kötözködne? Igen valóban nagyon gusztustalan egy feszes, csinos lány.... -.-
Én kövér voltam most átlagosnak mondanám magam de még szeretnék fogyni (80köröl voltam most65 vagyok 168cm)arányos ,szerencsére homokóra alkat.Vékonyabb szeretnék lenni kicsivel de izmosan
VAn egy gyönyörű kék ruhám akkor vettem amikor elértem a 66 kgt épp felvettem és sétáltam a a belvárosban haza.szép idő volt és nagyon jó kedvem.végre megnéztek a férfiak :).tényleg jólesett.
Hát jött velem szemben egy lány szinte ugyanolyan ruhában, csak olyan ducin mint én voltam régen ...ugy méregetett mintha valami csótány lennék, még be is szólt valami csúnyát hogy r.banc vagy ilyesmi..hát addig volt jó kedvem.
2 barátságom romlott meg mióta lefogytam...nem akarom tudni mi lesz ha végre olyan leszek mint amilyen lenni akarok
pasi vagyok, tehát hülye..
a kövér nő a feleség, a vékony a barátnő...valami örömöm nekem is legyen...
nem kell visszavágni semmivel. az örök ideál: a karcsú nő, és a feszes, sima bőr...
Ott kezdődnek a gondok hogy az emberek a tényleg kórosan sovány lányokat hasonlítják össze az egészségesen teltekkel(jó,az első képen már tényleg duci a lány),de akkor sem kövér nők.
Bármilyen fura nem hiszem hogy a ducik csinálják az ilyen képeket,tapasztalatból mondom hogy azok a lányok akiken van felesleg és ezt tudják magukról inkább "bujkálnak" mivel a média annyira cikiz őket,annyira azt hangsúlyozzák hogy a vékonyság a szép.
Senkinek sem kell beszólni és mielőtt posztokat csinálnál visszavágásnak:rengeteg olyan poszt van ahol a tényleg vékony nőket dicsérik,nem tartoztam a kövér kategóriába,de annyira azt láttam mindenhol hogy milyennek kéne lennem hogy teljesen depressziós voltam amiért 26-os méretű nadrágot hordok mert az már "nagy",legalábbis sok embertől megkaptam.
Tény hogy nagyon sokan gonoszok a vékony lányokkal,nem veszik figyelembe hogy sokan nem tehetnek a vékonyságról,de az ilyenek meg vegyék figyelembe azt hogy másik meg a teltebb alkatot örökölhetik,persze hogy rosszul esik nekik hogy mindenhonnan az jön hogy ők már nem szép nők.
Nem kell posztokat csinálni,a ducibb lányokat itt védik,máshol meg támadják.
Lehet hogy nem ők csinálják, de büszkén teszik ki a falukra. Ez az egész kérdés is úgy pattant ki a fejemből hogy pont a hájas (bocsánat a kifejezésért) ismerőseim teszik ki az ilyeneket, megjegyzésekkel kommentálva hogy "hát igen;)"
Nem voltam benne biztos, hogy evvel csak szerintem égnek? Mert azért tényleg van különbség köztük, mert ezek a modell hölgyek a képen tényleg sexysek, de aki megosztja, annak no mell, no segg csak 50 kiló felesleg. Így magukból csinálnak viccet. És nem hiszem el hogy a pasiknak az tetszik. Bár ez is vita téma lehet, mert vannak pasik akiknek az jön be ha valaki kövér. Nekem már szóltak be olyat h "nem tudom mit eszik rajtad a pasid" Ráadásul egy olyan barátnőmtől, aki önmagával nincs megelégedve. És mindig irigykedik az alakom miatt. Nah mindegy, csak felhúzom magam...:)
Ó, dehogynem zavar, különben nem lenne ezek a k-rva posztok miatt önbizalomhiányom annyira, hogy esténként (nem mindig) sírva alszom el...
Olvassátok el: [link] ("mintha én írtam volna", és ezt még sokan mások is így gondolják szerintem, akik hasonló cipőben járnak, mint mi)
Nekem volt egy...hát barátnőnek nem nevezhető ismerősöm, aki kimondottan azért utált engem a gimiben, merthogy én vékony voltam ő meg egy hájas disznó. Nem elég hogy volt neki pasija és egy csomó barátja, nem, ő abban látta az örömét ha engem azzal zaklathatott, hogy milyen gizda vagyok.
Hozzátenném nem az anorexiás féle vagyok, mert a combomon azért látszik, hogy nem valami vékony, de még így is a vékonyabb kategória vagyok.
Nekem komolyan semmi bajom lenne a teltebbekkel, ducibbakkal, alapjáraton nincs baj velük viszont vannak olyanok, akiknek tudomásul kellene venniük, hogy csak mert dagadt disznók, nem áll jogukban zaklatni és csúfolni az olyan lányokat, akik nem tömik magukat minden nap pukkadásig és néha néha mozognak.
(És most elnézést kérek mindenkitől, aki valamilyen betegség, vagy genetika miatt olyan amilyen és akinek nem lételeme, hogy zaklassa a nála vékonyabb embereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!