Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Vékony lányok! Titeket ez nem...

Vékony lányok! Titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés

Titeket nem zavarnak az ilyen postok?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én sosem szidtam a kövér nőket, sőt ha mindig sajnáltatják magukat még védem is őket, hogy jaj dehogy vagy kövér... Az összes ducibb ismerősöm ilyeneket tesz ki állandóan, és minden vékony nőt le gebéznek. Engem ez már nagyon idegesít, vissza kellene vágni nekik valamilyen posttal. De most komolyan ennyire irigyek lennének? Én sosem vagyok pl elfoglalva a súlyommal, ők meg egyfolytába... Ha van ötletetek, mivel vághatunk vissza írjátok.:)

2013. aug. 4. 02:06
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%
hát azért van hogy a vékonyak is beszólnak a dagadtaknak, de fordítva is van.. én nem vagyok vékony, se dagadt, de tényleg idegesítő kicsit ez.. és szerintem nem kell 'visszavágni' ha nem foglalkozol velük, akkor nem fognak tovább idegesíteni!:)
2013. aug. 4. 11:28
 12/42 anonim ***** válasza:
17%

ez oda vissza megy

én a 3-mas képnél vékonyabb vagyok,de sok vékony lánytól megkaptam hogy undorítóan nézek ki,vagy "büszke vagy a dudáidra r ibanc?"

akkor most erre mit mondjak?

sok helyen a vékonyakat szidják,sok helyen meg a teltebbeket

ezekkel inkább az a gond hogy nagyon szélsőségesen gondolkodnak és nem látják a kettő közti átmenetet,amúgy nem kell visszavágni,ez csak olaj lenne a tűzre,nem feltétlenül a teltebb nők csinálják az ilyen posztokat mert ők inkább azzal vannak elfoglalva hogy éppen miért csúnyábbak vagy miért nincs pasijuk,szóval felesleges lenne bármivel is visszavágni mert csak annyi lenne az eredménye hogy még több ilyen kérdést tennél fel,a média már így is elégé kritizálja a ducikat,felesleges lenne posztokat gyártanod,ez mellett pedig gyerekes dolog is lenne

2013. aug. 4. 11:43
 13/42 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is szánalmas meg gusztustalan. Én vékony vagyok, nem anorexiás, de vékony, és naponta szembesülök azzal hogy sok kövér lány -ha nem is azért mert komolyan így éreznek meg gondolkoznak- k**va beképzelten viselkedik és úgy gondolják hogy aki nem olyan mint ők az nem is ember. Naponta kapok rosszmájú pillantásokat, már nemegyszer be is szóltak, hogy biztos hányatom magam, mert vékony vagyok, meg hogy a szüleim pénzét elveszem és ruhákra költöm, mert képes vagyok normálisan felöltözni. És el kell tűrnöm, ellenben ha én mondanám nekik az ellentettjét, az hatalmas bűnnek számítana.

Nekem ez nem tragédia, mert vannak akik szeretnek és ettől függetlenül hozzám jönnek oda a fiúk, és nem a dagadt nőkhöz, akiknek közel sincs olyan alakjuk mint Kim Kardashiannak vagy Marilynnek, mint ahogy előttem írták. Ők egyébként szerintem kikérik maguknak, egyáltalán nem teltek, attól még hogy van mellük meg fenekük, ami nem minden kövérről mondható el, mert ha valakinek gyárilag kicsi cicije van, az nem fog megnőni a zsír miatt, csak két hájtömlő lesz. A férfiak egyébként tudják ezt, nem értem sokaknak miért nem evidens hogy van átmenet a betegesen sovány és a kövér között. Dekik derekuk is van, a kövéreknél meg ennek a nemléte a legszembetűnőbb "különbség". Igazából az esik rosszul hogy mindez engem nem zavar, sosem bántottam senkit a súlya miatt, de amióta az elhízás gyakori lett, a modellalkatú vagy legalább átlagos méretű lányokat kezdték szapulni, és az ilyen kampányok miatt van az hogy kitalálták a plus size irányzatot és a népszerőség miatt sok helyen kénytelenek mutogatni is őket hogy ne legyen belőle sértődés a kövérek részéről. Nem azt mondom hogy ez nevetséges, meg hogy nem lehet egy ilyen modellt ugyanolya szépre sminkelni mint egy hagyományosat, de ezek a dolgok megcáfolják a modellkedés lényegét. Nekik ugyanis azért kell vékonynak lenniük mert a tervezőknek rendkívül rövid idő alatt kell a fashion showk-ra elkészíteniük a ruhákat ezért nincs idejük arra hogy a méretre igazítással húzzák az időt, főleg hogy a ruha rengeteget torzulna, nem mutatna sehogy egy telt nőn. Ez nem azt jelenti hogy minden modell anorexiás, sok helyen orvosi igazolás kell nekik meg mifene hogy nincs étkezési rendellenességük. A lényeg hogy sok országban már próbálják orvosolni ezt a problémát, de mi még nem tartunk ott. Remélem viszont hogy fogunk, mert nem akarom megvárni míg odáig fajul ez a dolog nem mehetek ki az utcára úgy ahogy vagyok mert engem fognak kővel hajigálni.

2013. aug. 4. 12:35
 14/42 anonim ***** válasza:
90%
Én is genetikailag vagyok vékony, törékeny és arányos alkatú, egyszerűen nem tudok hízni, ilyen voltam, ilyen vagyok és valószínűleg leszek is. NEM EGYSZER leszóltak már engem, pár hete meg a buszon sutyorgott két lány, és méregettek, akiknek külön-külön 1 combjuk volt akkora mint én magam. És engem ez ADDIG nem érdekelt, amíg végig nem mértek engem ötször megvetően. Engem nem érdekel, ha valakin van egy kis felesleg, a barátomon is van, de én így imádom őt, szexinek találom. De ezekre a posztokra és hasonló kaliberű dolgokra már én sem tudok mit mondani. Hihetetlen, hogy emberek bebeszélik maguknak, hogy a háj tényleg jó, hogy ők genetikailag ilyenek, miközben csak lusták mozogni mint a sz*r. És most nem azokról beszélek, akiknek van valami gondjuk, és nem tudnak fogyni, hanem azokról, akik a baromságot hirdetik. Lassan már én érzem magam kellemetlenül.
2013. aug. 4. 14:40
 15/42 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó! (Az vagyok aki már 2 választ írtam meg írtam, hogy fogytam sokat) plusz még mindig van rajtam max 8-10 kg, de nekem is feltűnt, hogy nagydarab lányoktól kapom a lenéző pillantásokat, és nem csak beképzelem. Pedig tényleg még nem tartozom a vékony kategóriába, mégis ez van. Szóval te se csodálkozz ezen szerintem :D Aki jobban néz ki náluk azokat így megnézik. Persze kivétel is van azért, én mikor kövér voltam sem bámultam a vékony lányokat, persze magamban irigykedtem akkor is egy kicsit de soha nem néztem rajtuk végig lenézően. Nem is értem miért jó az nekik.
2013. aug. 4. 15:38
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok.

Vannak, akiken baromi jól tud állni egy kis "felesleg", sőt, legszívesebben én is felszednék vagy 8-10 kilót, hogy szép formás legyek, mint amilyen te lehetsz. De én sem értem, miért jó az, ha lenéznek másokat csak azért, mert ők nem képesek diétázni, mozogni, vagy akármit tenni a cél érdekében. Kissé ellentmondásos, hogy hirdetik, hogy csak a kutyák játszanak csontokkal, közben meg elátkoznak engem magukban vagy ötször, meg úgy általában a vékonyakat. Ismétlem, nincs bajom a hurkákkal. Nem ettől függ az, hogy valaki milyen ember. Nem egy vékony lányt ismertem, akit legszívesebben a pokolba kívántam volna, viszont voltak ducibb lányok, akik olyan aranyosak voltak, hogy nem tudtad őket nem szeretni. De ez a felesleges sértegetés már sok. Viszont ha te tényleg fogytál, akkor gratulálok. :) Ezt hívják akaraterőnek.

Szóval a lényeg, hogy mindenki érezze jól magát a saját bőrében, ne foglalkozzon más véleményével, ha meg nem tetszik a saját teste, akkor tegyen ellene, de csak MAGA miatt.

2013. aug. 4. 16:11
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is nagyon vékony lány vagyok, de nem is ezek a posztok készítenek ki, hanem amilyen megjegyzéseket, beszólásokat kapok az alkatom miatt.

Egyszer egy srác nagyon végig mért a barátnőjével, és elkezdtek röhögni.

"Höhö né'má mi zörög ott! Haha, jajj szívem a csontokkal csak a kutyák játszanak!" -

Én is megkaptam ezt a beszólást, és már nálam is betelik a pohár néha. Így visszakiabáltam, hogy akkor jóétvágyat a mócsingos disznódhoz!

Utólag megbántam, mert rájöttem, ezzel igazán nem kellett volna foglalkoznom. Nyilvánvaló hogy csak irigykedett a rám a csaj.

2013. aug. 4. 16:26
 18/42 anonim ***** válasza:
76%
14-esnek: Köszi szépen eddig sacc per kábé 23 kg-ot sikerült:) (Nem önfényezésből írom le csak, hátha valaki olvassa aki szintén szeretne fogyni és valami kis erőt ad neki ez a mondat is) :D Hát amúgy homokóra alakom van de azért bőven van még mit dolgozni magamon xD Egyébként tényleg igazatok van abban, hogy semmi értelme a szitkozódásnak a 2 fél között. Valóban nagyon idegesítő dolog ez, de mindig lesznek olyanok akik valamibe bele fognak kötni sajnos. :/
2013. aug. 4. 16:46
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
161cm vagyok és 40kg. Sokan megjegyzik, hogy vékony vagyok... nem is mindig pozitív értelemben. Sokszor kérdezgetik, hogy éheztetem e magam és, hogy eszek e rendesen. Rádaásul olyna emberek akiknek ehhez semmi közük sincs. Az meg milyne felháborító lenne már, ha én odamennék egy dagadt ismerősömhöz, és felkiáltanék, hogy juj de kövér vagy? egész nap zabálsz rendesen? direkt tömöd magad?... szerintem hamar megutálna mindenki a környezetemben. De engem meg nyugodtan lehet vele csesztetni.
2013. aug. 4. 17:00
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már. Amit linkeltél az egyiken Kim Kardashian van, ő sem kövér. Hanem pont jó. A férfiak az olyan nőket szeretik akiknek van mellük, fenekük, nem a 120 kilós irigy vízidísznókat! Ja hogy azokon is van mit fogni? A hájat! Utálom az ilyen kövér irigy p*csákat!
2013. aug. 4. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!