Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Azonnal kéne egy fotómodell...

Azonnal kéne egy fotómodell mit csináljak?

Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszokt pls...

2013. júl. 16. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem írd ki facebook-ra és kérd meg az ismerőseidet, hogy osszák meg. Hátha összejön...
2013. júl. 16. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Milyen típusú ember kellene? És hol van ez helyileg?
2013. júl. 16. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Rántottát, három tojásból, sajttal.

Amennyiben a kérdés komoly:

A modellonline tele van modell wannabe kislányokkal akik azt hiszik magukról, hogy fotómodellek, keress ott egyet, ne várj tőle semmit, viszont ha így szervezed a dolgaidat akkor gondolom magad is amatőr vagy, viszont közösen fejlődhettek. Profi modellért meg így is meg úgyis fizetned kellene ez gondolom nem játszik.

2013. júl. 16. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
www.vmmodels.hu www.visagemodels.hu www.artmodels.hu www.attractive.hu www.facemodel.hu
2013. júl. 16. 15:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Budapesten keresek.
2013. júl. 16. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Küldtem privátot, van pár lány, akiket én fotóztam és szívesen modellt állnak, ha többet tudok, meg tudom mondani, melyik lehet alkalmas. Csak akkor, ha látom, garantáltan csak fotózásról lesz szó, színvonalas körülmények között és nem lesz neki negatív tapasztalat, gondolom ez érthető feltétel :-).
2013. júl. 17. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
én fotómodell vagyok...de most komolyan..ha még kell fotómodell küldök képet ha nem hiszed
2013. júl. 18. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!