Lehetnék modell ezzel az arccal?
Kerek arcom van, nagyobb az orrom, nagy a homlokom, és vékony a szám. Nem vagyok csúnya (privátban küldök képet, aki akar) inkább különleges arcom van, ez lehet hátránya a modellkedésnek? Szép vagyok egyáltalán?
Valaki beszólt a minap (pedig azt szokták mondani, hogy kedves arcom van) de ez kicsit megbántott, és elkezdtem kételkedni magamban..
Előre is köszi.
Nem azt írta, hogy nem lehetnek modellek, hanem azt, hogy bármilyen visszataszító arccal vagy alakkal lehet valaki modell, ez nem ezen múlik. Sokkal inkább múlik az illető akaratán, képességein, kiállásán.
Pl. a kérdező sajnos eléggé gyengén áll észben, agyatlanul küldözgette a képeit a kiéhezett csákóknak, hiába figyelmeztették, pont azokat szólta le, akik nem akarták átverni!
Nekem is volt már, hogy hirdettem egy női ruhát a jófogáson és írt egy csávó, hogy küldjek neki olyan képet, amin rajtam van a ruha, mert nem tudja elképzelni, hogy milyen...
Az ilyeneket kell figyelmen kívül hagyni egyből, de a kérdező mindent elhisz és azokat hordja le nagyképűen, akik védeni próbálják a saját hülyesége ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!