Lehetnék modell ezzel az arccal?
Kerek arcom van, nagyobb az orrom, nagy a homlokom, és vékony a szám. Nem vagyok csúnya (privátban küldök képet, aki akar) inkább különleges arcom van, ez lehet hátránya a modellkedésnek? Szép vagyok egyáltalán?
Valaki beszólt a minap (pedig azt szokták mondani, hogy kedves arcom van) de ez kicsit megbántott, és elkezdtem kételkedni magamban..
Előre is köszi.
Én a te érdekedben írtam a #9-es kommentemet, kérdező. Nem az előítélet beszélt belőlem, hanem a gyakoris tapasztalatom. Már olyan hozzászólásokra is gyakran kap az ember lánya zaklató jellegű üzeneteket, hogy “én szeretem a párom, nem a pénzére hajtok”. Egy arckép ezeknek a kangörcsös, befrusztrált inceleknek olyan, mint bikának a vörös posztó! Nem állítom, hogy mindenki ilyen, de nem árt vigyázni még egy anonim oldalon sem.
Bizonyára fiatal vagy még, ezért írtam, hogy ne anonim emberektől várj hasznos tanácsot a témát illetően, akik 1 perccel korábban még Palvis Barbis kérdések alá írogatják, hogy “igazán lefogyhatna” mondjuk. Szakmai jellegű tanácsot úgysem tudnának adni Neked, ők csak azt látják, hogy dekoratív vagy-e egy közember szemével. De a divatvilág nem így válogat, ugye.
Szóval ne sértődj meg, kérlek, mert nem ellened beszéltem.🤷♀️
#11: Én (#5) is a kioktatottak között vagyok, mert megpróbálván megvédeni a visszaélésektől, ugyanezeket írtam neki privátban, mert nem értette az utolsó mondatom. Ugyanúgy kételyemet fejeztem ki, hogy egy gyakorikérdések felhasználó tudna modellügynökségek fejével ítélni és képet nem feltétlenül olyan szándékkal kérnek emberek, aminek ő is örülne. Ez nem előítéletesség, hanem gyakorlat. :D
Lehet, hogy aranyosan válaszol, de egy kép alapján már simán megtalál a közösségi oldalakon is. Itt közölted, hogy nem vagy előítéletes és sejteted, hogy mindenkinek elküldözgetted a képedet, simán lejön a népnek, hogy fiatal vagy és naiv és sokaknak nincsenek gátlásaik ezt messzemenően kihasználni. De mindegy, a saját botlások a legnagyobb leckék...
Legalább nem mi lennénk lehordva, érted #12-es.
A kérdező lehet, hogy megsértődik most az objektív (szerintem amúgy nem sértő és személyeskedő), de jóindulatú kommenteken, viszont nem szabad elfelejtenie, hogy a “Küldheted :)” típusú üzenetek között talán nem mindegyik szakmai kritikát akar megfogalmazni azzal kapcsolatban, hogy milyen profilból lenne jó kamera mögé állnia, vagy milyen fényviszonyok közé...
Nagyon naiv, ha azt hiszi, hogy nem egy efebofil kan “gyakoris 16 évesek” mappájába kerül a fotója, hogy kangörcs közben lehessen rá húzogatni...
A lepontozós kislányfotós kukkerek közül is kíváncsi vagyok, mennyinek van világméretű modellügynökségekkel, fotósokkal, divatházakkal kapcsolata, vagy mennyi akar csak “csámcsogni” egy hamvas arcon, ha már csak kéthetente 1x fekszik le vele az asszony, vagy 38 évesen még otthon él az anyjával és prostik érnek hozzá egyedül “úgy” évek óta...
Jelenteni is fogom a kérdést.
A kérdezőnek pedig útravalóul:
Majd ha az első perverz követni fog este egy nyilvános parkolóban, hogy “elmondja a véleményét a modellkedési lehetőségeidről”, majd megköszönöd, hogy több idősebb lány (akinek jócskán van már tapasztalata mindkét szituációban) megpróbálta felhívni a figyelmedet a képküldözgetés veszélyeire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!