164cm körül 41 kg voltam legutobb régen mértem de 40 valamenyi vagyok, karakteres az arcom, barna haj barna nagy szemek, fehér bőr,mit gondoltok foto modell lehetnék? Kifutora evidens hogy alacsony vagyok.
Igen, ő már tényleg az.
Esetleg reklámfilmekben való szereplésre nem gondoltál?
“sok mindent ki lehet belőle hozni és szerintem ez az ami kell ehez a munkához.”
Meg MAGASSÁG. Nem tudom, miért hangoztatnak egyesek még mindig téveszméket. 170, de inkább 172 cm alatt egyszerűen NINCS esély egy átlagos lánynak. Ja persze, Devon Aoki 165, “csak” van amúgy egy nemzetközi étteremláncot vezető apja. Ne haragudj, de neked szerintem nem ilyen az anyagi helyzeted. És most tényleg nem bántani akarlak, csak felhívni rá a figyelmed, hogy sajnos tévedsz sok más alacsonyabb lánnyal együtt és ezt nagyon sok kamu cég ki tudja használni. Hidd el kérlek, hogy a valódiaknál igenis van egy 170-172 cm-es alsó határ. Azért, mert egyszerűen ilyen magasság alatt feleslegesen vennének fel, nem tudnának neked munkát adni.
Ami járható út lehet neked, az a fitness modellkedés (ott még egészen pici nők is vannak), esetleg a szépségversenyek, bár a győztesek ott is 170 körül szoktak lenni legalább.
Még egyszer mondom, tényleg nem a lekezelés, bántás a célom. Sajnálom, ha annak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!