Karakteres arc, de miért?
Jó, oké különleges meg stb... , de amit karakteres arcnak nevezünk szerintem a legtöbb esetben ronda, és visszataszító.
Csak én vagyok így vele?
Amúgy 17 éves fiú vagyok, a méreteim tökéletesek, jól nézek ki, eddig két komolyabb modell ügynökségnél jelentkeztem (vm model, visage) mind a kettő ügynökség visszautasított, "nem teljesen az a karakter vagy, akit mi keresünk" szöveggel, jó gondolom sok a jelentkező és 1000-ből ha egy felkelti az érdeklődésüket, de akkor is.
Nem mintha minden álmom az lenne, hogy modell legyek, csak egy próba volt, túlélem, legalább több időm lesz hasznosabb dolgokra.
A karakteres arcnak mi köze van a sztoridhoz?
Az a szöveg amivel visszautasítottak egy sablonszöveg,mindenkinek ezt mondják.Egyszerűen nem voltál szimpi a főnöknek.
Ami pedig a karakteres arcot illeti,erről szól a művészet.Az a lényeg,hogy a kép/modell valamilyen érzelmet váltson ki.
Egy teljesen átlagos(tökéletes/szépséghiba mentes) arcú ember soha nem fog olyan erős érzelmeket kiváltani a "közönségből",mint egy karakteresebb arcú modell.
Pont ez a szép a művészetben,nem kell tökéletesnek lennie,nem kell "szépnek" lennie,minél megosztóbb annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!