Lehetnék modell ezzel az arccal?
Figyelt kérdés
Kerek arcom van, nagyobb az orrom, nagy a homlokom, és vékony a szám. Nem vagyok csúnya (privátban küldök képet, aki akar) inkább különleges arcom van, ez lehet hátránya a modellkedésnek? Szép vagyok egyáltalán?
Valaki beszólt a minap (pedig azt szokták mondani, hogy kedves arcom van) de ez kicsit megbántott, és elkezdtem kételkedni magamban..
Előre is köszi.
2021. jan. 13. 09:29
41/53 anonim válasza:
Jaja, csak a Chaneltől, meg a Victoria Secrettől vannak itt az oldalon szakemberek, meg minden kunyeráló most ment nyugdíjba a modell iparból.
42/53 Laylah válasza:
Nézz fel a Zara webshopjába. Instant önbizalom-dózis. Ha ők lehetnek modellek, akkor bárki.
43/53 anonim válasza:
Igen, jellemzően az összes felkapott divatmárka webshopjában ilyen arcokkal találkozol, némelyik kifejezetten riasztó... Foltos bőrű, kipattogzott, kancsal, kuszafogú, dagi vagy férfias lányok előnyben. Néha az az érzésem, hogy a photoshop-ot valami "hiba" kihangsúlyozására használják csak náluk. Na, de azóta már biztos szerződtette a kérdezőt valamelyik képet kuncsoráló "modellügynök".
44/53 anonim válasza:
Azért az uccsó két válaszolóról is megnéznék egy képet. Szeretnétek ti úgy kinézni mint a modellekxdd
45/53 Laylah válasza:
46/53 anonim válasza:
de még mindig nem küldött képet...
47/53 Laylah válasza:
48/53 anonim válasza:
hosszú hajjal simán szép lene
49/53 anonim válasza:
Aztán ti hogy nézhettek ki vajon? El sem merem képzelni:D
50/53 anonim válasza:
Akárhogy erőlködsz, nem segítünk neked elképzelni. Remélhetőleg már a kérdezőt is megedzettétek annyira, hogy átlásson a különféle köntösökbe bújtatott próbálkozásaitokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!