Félek anyával a szőrtelenítésről beszélni Hogy hozzam fel a témát? Többi lent
Lassan 1 éve szőrtelenítek borotvaval lány vagyok anyának van itthon egy jó pár darab de ő azóta se tudja hogy én használom
Van neki itthon szőrtelenítő krém, azt én nm akarom használni nyert egyszer egy epilátort valami Philips-et na azt én azt egyszer kipróbáltam nekem nagyon fáj de a legszebb az hogy ő nem használja semelyiket nem szőrtelenít őt valszeg nem zavarja a szőr én gyantazni szeretném a lábam és a honaljamat kozmetikus kéne mert én félek használni a borotva nem tart sokáig és én magamnak nem is tudok semmit venni mert itt ahol lakunk se borotva se hideg gyanta nimcs a boltba szeretnék erről anyával beszélni de félek, a menstruáciorol se beszéltünk (sajnos) de amikor megjott elmondtam neki (ez más kérdés már) szóval kérlek segítsetek hogy hozhatnam fel a témát aki, segít előre is köszi🙂
Jajj anya, csupa szoros vagyok!... :D
Ez termeszetes dolog! Gyanta az faj, en intim reszt szortelenito kremezem, mert a borotva kikezdi azt a reszt.
Az epilátorhoz is hozzá kell szokni. Én már mindenféle szőrtelenítési módot próbáltam, de számomra az epilátor volt a legtartósabb. Csupán sokan egyszer kipróbálják, azt hagyják a fenébe, mert fáj. Ha tartósan, rendszeresen használod, akkor az epilátor maga lesz a csodaeszköz. .D
Hát, én ilyenben nem vagyok valami tapasztalt, mert nálunk egyértelmű volt, hogy ilyenről beszélhetünk, meg anya anno vett nekem epilátort, gyantát, borotvát is... Egyszerűen mikor otthon van, akkor hozd fel neki, hogy szeretnél elmenni egy kozmetikushoz/szeretnél venni gyantát (drogériákban, de szerintem pl. a Tescoban is lehet). Mondd meg neki, hogy eléggé zavar, és ha nem is feltétlen kozmetikus, akkor legalább vegyen neked gyantát. Nem olyan drága. (mondjuk szerintem az epilátor még mindig jobb :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!