15 leszek hamarosan. Anyával kínos a szőrtelenítésről beszélni. (többi lent)?
veszel egy borotvát,vagy elmész kozmetikushoz gyantázni (az tovább jó)
Úgyse nézi minden nap a lábadat,bikinivonaladat vagy igen? :)
életem, a tinikor sajnos ezzel jár, h meg kell tanulnod kiállni magadért.
leszeded a szőrt-jóanyád ledorongol-megmondod neki, h nem szeretnél igénytelenül kinézni és égni az ismerősök előtt-erre majd mond valami begyakorolt szöveget a repertoárból. idővel megszokja, nyugi. csak nem akarja, h a ballagásodon is szőrös lábbal viríts majd.
engem 12 évesen anyum fizetett be az első hónaljgyantámra :) mondjuk ő sem az a csupasz csiga télen-nyáron stílus, de ha olyan ruhát vesz fel, vagy strandra megy, akkor azért rendbeszedi a bozótot. :)
velem is ugyanez a helyzet azzal a kis különbséggel h már 20 vagyok :'D leszeded a szőröket ahonnan kell és ha szól érte akkor megmondod h a mai világban már gáz ha szőrös vagy/nagy a szemöldököd
én lábra gyantát ajánlom mert az tartósabb, de ha van pénzed vehetsz epilátort és azt mindig tudod használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!