Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 leszek hamarosan. Anyával...

15 leszek hamarosan. Anyával kínos a szőrtelenítésről beszélni. (többi lent)?

Figyelt kérdés
Tavaly tábor előtt beszéltünk a hónaljról, azzal még nem volt semmi, de teljesen kiakadt, hogy megigazítottam a szemöldökömet. Itt a nyár, nem illik szőrösen megjelenni, ő mégis ellenzi, pedig a lábammal és a bikinivonalammal sem ártana valamit kezdeni. Az a gond, hogy ő maga nem szokta, apának úgy kell rászólni, ha strandra megyünk. Tök kínos volt, amikor észrevette, hogy túl szabályos a szemöldököm, és hogy kiszedtem. Azt mondja ne szedjem, meg hogy ráérek, meg nehogy úgy járjak mint a kollégája akinek rajzolni kell. Az a gond, hogy e-téren ő már nem fog változni, de nem szeretnék mások előtt égni, azért mert neki olyan gyenge a szőre, hogy nem is látszik a lábán, nekem meg igen. Csak borotválkozzak és kész? Tudom, hogy úgysem fog megváltozni, de ez már más világ mint az ő gyerekkora. Mindent ellenez. Megjegyzést tesz ha kifestem a körmöm, vagy pár szálat kiszedek a szemöldököm alól. Nem akarom, hogy mások igénytelennek lássanak, csak azért, mert anya lemaradt a korral. Az osztálytársaimnak pl. anyukájuk szólt, hogy most már nem ártana, nekem meg hiába lenne rá magamtól igényem, anyukám lereagálja. Mit tegyek?

2013. máj. 12. 17:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

veszel egy borotvát,vagy elmész kozmetikushoz gyantázni (az tovább jó)

Úgyse nézi minden nap a lábadat,bikinivonaladat vagy igen? :)

2013. máj. 12. 17:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem, de ha észreveszi, leszól érte, meg azt mondja ráérek még.
2013. máj. 12. 17:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

életem, a tinikor sajnos ezzel jár, h meg kell tanulnod kiállni magadért.

leszeded a szőrt-jóanyád ledorongol-megmondod neki, h nem szeretnél igénytelenül kinézni és égni az ismerősök előtt-erre majd mond valami begyakorolt szöveget a repertoárból. idővel megszokja, nyugi. csak nem akarja, h a ballagásodon is szőrös lábbal viríts majd.

engem 12 évesen anyum fizetett be az első hónaljgyantámra :) mondjuk ő sem az a csupasz csiga télen-nyáron stílus, de ha olyan ruhát vesz fel, vagy strandra megy, akkor azért rendbeszedi a bozótot. :)

2013. máj. 12. 17:25
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az lesz, hogy leszedem és kész. Lábra gyanta inkább?
2013. máj. 12. 17:30
 5/14 anonim válasza:
Szerintem borotváld le a lábadat, nem lesz szőrös.
2013. máj. 12. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Állj ki magadért!Én két hete,mikor már lehetett rövidgatyát húzni,anyukám elé álltam,és megmondtam neki,hogy kéne valamit kezdenem a lábamon a szőrrel,mert zavar.Egyből megértette,és másnap be is iratott gyantázásra.Én nagyon féltem tőle,de egyáltalán nem vészes,viszont tovább tart.Én ezt ajánlom neked is!Sok sikert! :)
2013. máj. 12. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:

velem is ugyanez a helyzet azzal a kis különbséggel h már 20 vagyok :'D leszeded a szőröket ahonnan kell és ha szól érte akkor megmondod h a mai világban már gáz ha szőrös vagy/nagy a szemöldököd

én lábra gyantát ajánlom mert az tartósabb, de ha van pénzed vehetsz epilátort és azt mindig tudod használni

2013. máj. 12. 20:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne borotváld!!! Gyantázz, az gyengíti is a szőrzetet. :)
2013. máj. 12. 22:44
 9/14 anonim ***** válasza:
ha anyukádtól nem tudsz segítséget kérni ilyen téren, és apud szól neki, akkor mért nem kéred meg apudat hogy beszéljen anyuddal ezzel kapcsolatban hogy te mit akarsz?:) tudom nem olyan mintha anyuddal beszélnéd meg, de azért mégis. vagy menj el és vegyél borotvát. nekem anyukám megjegyzi hogy mért borotválom ott lent..nem akarok lázadó lenni, de ezt én döntöm el.nem akarok csubi lenni mint az osztálytársaim mert hallom ahogy kibeszélik őket:S nekem először anyukám epilálót adott, de nagyon hosszú ideig tart mire le epiláltam a lábamat, de egyszer a glamour újságban volt egy borotva ajándékba kipróbáltam és azota csak azt használok:)
2013. máj. 13. 18:35
 10/14 A kérdező kommentje:
Epilátor vagy gyanta? Melyik a hasznosabb, és árban végül melyikkel jövök ki jobban?
2013. máj. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!