Szerintetek is ciki dolog a szőrtelenítésről beszélni?
Figyelt kérdés
Én mindig szégyeltem, hogy az arcomat gyantáztatom és soha senkinek sem merném elmondani nyilvánosan, mert félek, hogy ezzel szekálnának, pedig nem vagyok már tini. Szerintetek is ez nagyon égő dolog?
23/L
2009. dec. 4. 16:42
1/3 anonim válasza:
Nem ciki, de szerintem magánügy. Senkinek semi köze ahhoz, hogy hogyan teszem magam szebbé.
2/3 anonim válasza:
Az én barátnőm is szőrteleníti az arcát és máshol is,de ő egyáltalán nem tartja cikinek.Az viszont igaz,hogy a barátnői sokat szekálták miatta.
3/3 anonim válasza:
Igaz, én még csak 14 vagyok, de ugyanez a problémám. Én sem beszélek róla senkinek. Eleget bőgök itthon is azért, amiért ilyen szőrös vagyok.
Bár szerintem nem ciki, erről nem tehetünk, de mégis szégyellem. (Na, ez most tök ellentmondásos..) Bár én már csak azért sem beszélek róla, mert tudom, az ilyen dolgokat csak egy olyan ember érti meg, akinek hasonló gondjai vannak.
Na, össze-vissza beszélek, egy a lényeg: nem ciki, nem tehetsz róla, de én megértem, hogy nem szívesen beszélsz erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!