Nagyon ciki ez a férfi fürdőnadrág?
ma 00:29
nekem hosszú van, még is nagyon jól úszok. :D
egyébként nem gáz, nincs ezzel semmi probléma :)
@00:39
Az lehet, hogy jól úszol, de nem abban. :D Szerintem legalább 30%-kal lassabb abban úszni, mint fecskében.
00:58
lehetséges, de én egy nagy anyajegy miatt nem veszek fel rövidebbet, mert engem zavar. :I
/bocs az OFFért/
úszni ilyenben kell,nem értem a kérdést.
ha csaj vagy,akkor esetleg érthető lenne a probléma oka.
én nem venném fel, szerintem ciki
főleg, hogy elég ritka a fiatalabbak közt, aki ilyet hord, simán ki fognak nézni
Egyáltalán nem ciki, sok férfi/fiatal srác hord ilyet úszáshoz. Az, hogy strandon nem ilyenben parádéznak nem jelent semmit.
Sokan a csomag mérete miatt aggódnak az általad linkelt nadrágok esetében. Ami megint csak hülyeség, mert ha esetleg nagy és átlátszik az teljesen természetes, hiszen férfiak vagytok. Ha nem látszik annyira az is rendben van, hiszen egyrészt a hideg víztől kicsit össze is megy, másrészt alapból leszorítja. + az senkinek sem tűnik fel, inkább az szembetűnő ha valakinek majd' átszakítja a fürdőnadrágot. :D
De amúgy senki sem fog téged nézni, pláne ha már a vízben leszel. Szóval ha esetleg a tükörben furcsának látod is ne zavarjon.
Kellemes úszást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!