Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A ti műkörmösötök beszédesebb...

A ti műkörmösötök beszédesebb vagy nem nagyon lehet vele beszélni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt az sőt olyan lenéző stílusba beszélt velem hogy két év hozzájárás után ott hagytam. Ismerős volt és miután szétment a férjével minden közös ismerőst megutált. Régen beszélgettünk mindig de az utolsó pár alkalommal jött a lenéző beszéd nem mentem többet.

Te mész oda egy szolgáltatásért ha nem érzed kényelmesen magad akkor válts körmöst ne olyan emberhez járj aki esetleg bunkó.

De vannak olyan körmösök akik beszédesek meg olyanok is akik nem beszédesek. Ameddig a stílusával nincs baj addig én elfogadom mind két típust.

2017. jan. 8. 09:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Bunkóságról szósincs csak nem túl beszédes.
2017. jan. 8. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj te kezdeményezni beszélgetést. Sok olyan ember van aki nem szereti ha beszélgetnek vele miközben csinálják a körmét ezért sok körmös nem kezdeményez beszélgetést. Én ezt nem csak körmösöknél tapasztalom hanem masszőröknél,kozmetikusnál ameddig én nem kezdeményezek beszélgetést addig nem beszédesek. Ha ezek után se nagyon beszédes akkor ő egyszerűen csak ilyen ember. #1es
2017. jan. 8. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!